Een stap naar voren: preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG

Research output: Book/ReportReportProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.
Original languageDutch
Publishers.n.
Number of pages12
Publication statusPublished - 2014

Cite this

@book{58466b67cb414bf7b2cd72c25ce87ec5,
title = "Een stap naar voren: preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG",
abstract = "Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.",
keywords = "jeugdzorg, gezinszorg, preventie, omgevingsgericht werken",
author = "Annelies Kassenberg and Jeannette Doornenbal",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "s.n.",

}

TY - BOOK

T1 - Een stap naar voren

T2 - preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG

AU - Kassenberg, Annelies

AU - Doornenbal, Jeannette

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.

AB - Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.

KW - jeugdzorg

KW - gezinszorg

KW - preventie

KW - omgevingsgericht werken

M3 - Report

BT - Een stap naar voren

PB - s.n.

ER -