Een stap naar voren: preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG

Research output: Book/ReportReportProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.
Original languageDutch
Publishers.n.
Number of pages12
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  @book{58466b67cb414bf7b2cd72c25ce87ec5,
  title = "Een stap naar voren: preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG",
  abstract = "Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.",
  keywords = "jeugdzorg, gezinszorg, preventie, omgevingsgericht werken",
  author = "Annelies Kassenberg and Jeannette Doornenbal",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  publisher = "s.n.",

  }

  TY - BOOK

  T1 - Een stap naar voren

  T2 - preventief en omgevingsgericht werken vanuit het CJG

  AU - Kassenberg, Annelies

  AU - Doornenbal, Jeannette

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.

  AB - Het model van de T-shaped professional wordt gebruikt om aan te geven hoe CJG-professionals invulling kunnen geven aan preventief en omgevingsgericht werken. Er worden praktijkvoorbeelden uit twee Groninger wijken gepresenteerd die illustreren hoe CJG-professionals hier handen en voeten aan geven, wat succesvol blijkt te zijn en wat de mogelijke faalfactoren. Echter, professionals uit het CJG moeten de innovatieve praktijk vorm en inhoud geven binnen een dynamische beleidscontext.

  KW - jeugdzorg

  KW - gezinszorg

  KW - preventie

  KW - omgevingsgericht werken

  M3 - Report

  BT - Een stap naar voren

  PB - s.n.

  ER -