Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld

Martin Stijnenbosch

Research output: Book/ReportInaugural speechOther research output

34 Downloads (Pure)

Abstract

Deze publicatie geeft een overzicht van die maatschappelijke trends die naar verwachting de komende tien tot vijftien jaar van invloed zijn. De publicatie is bedoeld om de partijen op de vastgoedmarkt en bestuurders te prikkelen tot nadenken over de nieuwe opgaven, uitdagingen en kansen en over hun rol en invloed daarin. Wie vastgoed ontwikkelt, moet naar de toekomst kijken.
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
ISBN (Print)9789081935654
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Stijnenbosch, M. (2014). Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Stijnenbosch, Martin. / Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014.
@book{4de37210740f4a8886790b58b20f3083,
title = "Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld",
abstract = "Deze publicatie geeft een overzicht van die maatschappelijke trends die naar verwachting de komende tien tot vijftien jaar van invloed zijn. De publicatie is bedoeld om de partijen op de vastgoedmarkt en bestuurders te prikkelen tot nadenken over de nieuwe opgaven, uitdagingen en kansen en over hun rol en invloed daarin. Wie vastgoed ontwikkelt, moet naar de toekomst kijken.",
keywords = "vastgoed, maatschappelijke trends, vastgoedmarkt, uitdagen, kansen",
author = "Martin Stijnenbosch",
year = "2014",
language = "Dutch",
isbn = "9789081935654",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Stijnenbosch, M 2014, Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld. / Stijnenbosch, Martin.

Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014.

Research output: Book/ReportInaugural speechOther research output

TY - BOOK

T1 - Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld

AU - Stijnenbosch, Martin

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Deze publicatie geeft een overzicht van die maatschappelijke trends die naar verwachting de komende tien tot vijftien jaar van invloed zijn. De publicatie is bedoeld om de partijen op de vastgoedmarkt en bestuurders te prikkelen tot nadenken over de nieuwe opgaven, uitdagingen en kansen en over hun rol en invloed daarin. Wie vastgoed ontwikkelt, moet naar de toekomst kijken.

AB - Deze publicatie geeft een overzicht van die maatschappelijke trends die naar verwachting de komende tien tot vijftien jaar van invloed zijn. De publicatie is bedoeld om de partijen op de vastgoedmarkt en bestuurders te prikkelen tot nadenken over de nieuwe opgaven, uitdagingen en kansen en over hun rol en invloed daarin. Wie vastgoed ontwikkelt, moet naar de toekomst kijken.

KW - vastgoed

KW - maatschappelijke trends

KW - vastgoedmarkt

KW - uitdagen

KW - kansen

M3 - Inaugural speech

SN - 9789081935654

BT - Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

ER -

Stijnenbosch M. Een nieuw vertrekpunt op een veranderend speelveld. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2014.