Een goed idee is geen garantie voor succes

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

9 Downloads (Pure)

Abstract

Voor de transitie naar een biobased economie is meer nodig dan een goed idee. Het Kenniscentrum Biobased Economy van de Hanzehogeschool Groningen richt zich daarom met bedrijfsleven en partners op wat verder nodig is om innovatieve oplossingen succesvol naar de markt te brengen: ketenmanagement en -kennis, een verandering in interne bedrijfsvoering en een herdefiniëring van waarde en prijs.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusPublished - 26 Jun 2018

Keywords

  • sustainability

Cite this

@misc{94aeb54aec30420695570689ddc3b802,
title = "Een goed idee is geen garantie voor succes",
abstract = "Voor de transitie naar een biobased economie is meer nodig dan een goed idee. Het Kenniscentrum Biobased Economy van de Hanzehogeschool Groningen richt zich daarom met bedrijfsleven en partners op wat verder nodig is om innovatieve oplossingen succesvol naar de markt te brengen: ketenmanagement en -kennis, een verandering in interne bedrijfsvoering en een herdefini{\"e}ring van waarde en prijs.",
keywords = "duurzaamheid, bedrijfsleven, sustainability",
author = "Uno Sissingh",
year = "2018",
month = "6",
day = "26",
language = "Dutch",

}

Een goed idee is geen garantie voor succes. Sissingh, Uno (Author). 2018.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteProfessional

TY - ADVS

T1 - Een goed idee is geen garantie voor succes

AU - Sissingh, Uno

PY - 2018/6/26

Y1 - 2018/6/26

N2 - Voor de transitie naar een biobased economie is meer nodig dan een goed idee. Het Kenniscentrum Biobased Economy van de Hanzehogeschool Groningen richt zich daarom met bedrijfsleven en partners op wat verder nodig is om innovatieve oplossingen succesvol naar de markt te brengen: ketenmanagement en -kennis, een verandering in interne bedrijfsvoering en een herdefiniëring van waarde en prijs.

AB - Voor de transitie naar een biobased economie is meer nodig dan een goed idee. Het Kenniscentrum Biobased Economy van de Hanzehogeschool Groningen richt zich daarom met bedrijfsleven en partners op wat verder nodig is om innovatieve oplossingen succesvol naar de markt te brengen: ketenmanagement en -kennis, een verandering in interne bedrijfsvoering en een herdefiniëring van waarde en prijs.

KW - duurzaamheid

KW - bedrijfsleven

KW - sustainability

UR - https://www.agro-chemie.nl/biobased-economie-een-goed-idee-is-geen-garantie-voor-succes/

M3 - Web publication/site

ER -