Duurzaam financieel leider

Bastiaan Bruijn, Judith Komrij, Marc Mobach, Barbara de Winter

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  74 Downloads (Pure)

  Abstract

  Dit onderzoek geeft antwoord op de hoofdvraag: Hoe ziet het profiel van een controller als duurzaam financieel leider eruit?
  De duurzaam financieel leider heeft nog steeds dezelfde taken, werkzaamheden als voorheen. Maar zijn functie wordt uitgevoerd vanuit een ander perspectief. De duurzaam financieel leider zal vanuit een duurzaam aspect zijn werkzaamheden transparanter en integer uitvoeren. De leider zal meer toekomstgericht zijn en ook de belangen van externe stakeholders in zijn werkzaamheden laten meewegen. Deze leider zal planet en people een prominentere plaats geven en niet alleen naar profit kijken.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages45
  Publication statusPublished - Jan 2015

  Keywords

   Cite this

   Bruijn, B., Komrij, J., Mobach, M., & de Winter, B. (2015). Duurzaam financieel leider. Hanzehogeschool Groningen.
   Bruijn, Bastiaan ; Komrij, Judith ; Mobach, Marc ; de Winter, Barbara. / Duurzaam financieel leider. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 45 p.
   @book{8046f9d3b83e4cf79a61c13d3ac1eedf,
   title = "Duurzaam financieel leider",
   abstract = "Dit onderzoek geeft antwoord op de hoofdvraag: Hoe ziet het profiel van een controller als duurzaam financieel leider eruit? De duurzaam financieel leider heeft nog steeds dezelfde taken, werkzaamheden als voorheen. Maar zijn functie wordt uitgevoerd vanuit een ander perspectief. De duurzaam financieel leider zal vanuit een duurzaam aspect zijn werkzaamheden transparanter en integer uitvoeren. De leider zal meer toekomstgericht zijn en ook de belangen van externe stakeholders in zijn werkzaamheden laten meewegen. Deze leider zal planet en people een prominentere plaats geven en niet alleen naar profit kijken.",
   keywords = "controlling, duurzaamheid, profielen, beroepsuitoefening, financieel management",
   author = "Bastiaan Bruijn and Judith Komrij and Marc Mobach and {de Winter}, Barbara",
   year = "2015",
   month = "1",
   language = "Dutch",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Bruijn, B, Komrij, J, Mobach, M & de Winter, B 2015, Duurzaam financieel leider. Hanzehogeschool Groningen.

   Duurzaam financieel leider. / Bruijn, Bastiaan; Komrij, Judith; Mobach, Marc; de Winter, Barbara.

   Hanzehogeschool Groningen, 2015. 45 p.

   Research output: Book/ReportReportProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Duurzaam financieel leider

   AU - Bruijn, Bastiaan

   AU - Komrij, Judith

   AU - Mobach, Marc

   AU - de Winter, Barbara

   PY - 2015/1

   Y1 - 2015/1

   N2 - Dit onderzoek geeft antwoord op de hoofdvraag: Hoe ziet het profiel van een controller als duurzaam financieel leider eruit? De duurzaam financieel leider heeft nog steeds dezelfde taken, werkzaamheden als voorheen. Maar zijn functie wordt uitgevoerd vanuit een ander perspectief. De duurzaam financieel leider zal vanuit een duurzaam aspect zijn werkzaamheden transparanter en integer uitvoeren. De leider zal meer toekomstgericht zijn en ook de belangen van externe stakeholders in zijn werkzaamheden laten meewegen. Deze leider zal planet en people een prominentere plaats geven en niet alleen naar profit kijken.

   AB - Dit onderzoek geeft antwoord op de hoofdvraag: Hoe ziet het profiel van een controller als duurzaam financieel leider eruit? De duurzaam financieel leider heeft nog steeds dezelfde taken, werkzaamheden als voorheen. Maar zijn functie wordt uitgevoerd vanuit een ander perspectief. De duurzaam financieel leider zal vanuit een duurzaam aspect zijn werkzaamheden transparanter en integer uitvoeren. De leider zal meer toekomstgericht zijn en ook de belangen van externe stakeholders in zijn werkzaamheden laten meewegen. Deze leider zal planet en people een prominentere plaats geven en niet alleen naar profit kijken.

   KW - controlling

   KW - duurzaamheid

   KW - profielen

   KW - beroepsuitoefening

   KW - financieel management

   M3 - Report

   BT - Duurzaam financieel leider

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -

   Bruijn B, Komrij J, Mobach M, de Winter B. Duurzaam financieel leider. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 45 p.