Draaiboek Workshop collectieve acties

Research output: Contribution to conferenceOtherProfessional

24 Downloads (Pure)

Abstract

Doel van het project is om te kijken hoe we de kansen voor verduurzaming in het aardbevingsgebied kunnen benutten en of we dat ook gezamenlijk zouden kunnen doen.
Original languageDutch
Number of pages2
Publication statusPublished - May 2018
EventCollectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum - Dorpshuizen in Kantens en Loppersum, Kantens en Loppersum , Netherlands
Duration: 15 May 201817 May 2018

Workshop

WorkshopCollectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum
CountryNetherlands
CityKantens en Loppersum
Period15/05/1817/05/18

Keywords

  • earthquakes
  • housing
  • sustainability

Cite this

Rozema, J., & Bouw, K. (2018). Draaiboek Workshop collectieve acties. Collectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum , Kantens en Loppersum , Netherlands.
Rozema, Jannie ; Bouw, Kathelijne. / Draaiboek Workshop collectieve acties. Collectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum , Kantens en Loppersum , Netherlands.2 p.
@conference{e73ac744c66a4c23a257c9fdecbc652e,
title = "Draaiboek Workshop collectieve acties",
abstract = "Doel van het project is om te kijken hoe we de kansen voor verduurzaming in het aardbevingsgebied kunnen benutten en of we dat ook gezamenlijk zouden kunnen doen.",
keywords = "aardbevingsgebieden, woningen, duurzaamheid, earthquakes, housing, sustainability",
author = "Jannie Rozema and Kathelijne Bouw",
year = "2018",
month = "5",
language = "Dutch",
note = "Collectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum ; Conference date: 15-05-2018 Through 17-05-2018",

}

Rozema, J & Bouw, K 2018, 'Draaiboek Workshop collectieve acties', Kantens en Loppersum , Netherlands, 15/05/18 - 17/05/18, .

Draaiboek Workshop collectieve acties. / Rozema, Jannie; Bouw, Kathelijne.

2018. Collectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum , Kantens en Loppersum , Netherlands.

Research output: Contribution to conferenceOtherProfessional

TY - CONF

T1 - Draaiboek Workshop collectieve acties

AU - Rozema, Jannie

AU - Bouw, Kathelijne

PY - 2018/5

Y1 - 2018/5

N2 - Doel van het project is om te kijken hoe we de kansen voor verduurzaming in het aardbevingsgebied kunnen benutten en of we dat ook gezamenlijk zouden kunnen doen.

AB - Doel van het project is om te kijken hoe we de kansen voor verduurzaming in het aardbevingsgebied kunnen benutten en of we dat ook gezamenlijk zouden kunnen doen.

KW - aardbevingsgebieden

KW - woningen

KW - duurzaamheid

KW - earthquakes

KW - housing

KW - sustainability

M3 - Other

ER -

Rozema J, Bouw K. Draaiboek Workshop collectieve acties. 2018. Collectieve acties bij verduurzamen woningen in Kantens/Stitswerd en Loppersum , Kantens en Loppersum , Netherlands.