Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?

Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

Abstract

In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.
Original languageDutch
Number of pages8
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@conference{bcfec5e3f4d0445e8eedc04d16eb9419,
title = "Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?",
abstract = "In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.",
keywords = "dorpsvisie, leefomgeving, leefbaarheid",
author = "Jannie Rozema",
note = "Met literatuuropgaven",
year = "2015",
language = "Dutch",

}

Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein? / Rozema, Jannie.

2015.

Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

TY - CONF

T1 - Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?

AU - Rozema, Jannie

N1 - Met literatuuropgaven

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.

AB - In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.

KW - dorpsvisie

KW - leefomgeving

KW - leefbaarheid

M3 - Paper

ER -