Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?

Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

Abstract

In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.
Original languageDutch
Number of pages8
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  @conference{bcfec5e3f4d0445e8eedc04d16eb9419,
  title = "Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?",
  abstract = "In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.",
  keywords = "dorpsvisie, leefomgeving, leefbaarheid",
  author = "Jannie Rozema",
  note = "Met literatuuropgaven",
  year = "2015",
  language = "Dutch",

  }

  Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein? / Rozema, Jannie.

  2015.

  Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

  TY - CONF

  T1 - Dorpsvisie 2.0 met een bijdrage voor het sociale domein?

  AU - Rozema, Jannie

  N1 - Met literatuuropgaven

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.

  AB - In opdracht van de gemeente Loppersum is dit onderzoeksvoorstel geschreven om advies uit te brengen over een dorpsvisie Nieuwe Stijl waarin de dorpse ambities voor het sociale domein zijn gewaarborgd. De huidige dorpsvisies zijn sterk gericht op de fysieke leefomgeving en op voorzieningen, in het kader van de decentralisaties (zorg, jeugd en participatie) wordt een grotere inbreng van inwoners verwacht. De vraag is hoe dat vastgelegd kan worden in een dorpsvisie.

  KW - dorpsvisie

  KW - leefomgeving

  KW - leefbaarheid

  M3 - Paper

  ER -