Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht

Olga Buiter

Research output: Book/ReportReportProfessional

76 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages44
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Buiter, O. (2010). Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
Buiter, Olga. / Dorpsonderzoek Ulrum : toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.
@book{c03c7995b90a4bf3a81de413e37909c6,
title = "Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht",
abstract = "De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.",
keywords = "leefomgeving, kwalitatief onderzoek, Ulrum",
author = "Olga Buiter",
note = "Met literatuuropgaven",
year = "2010",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Buiter, O 2010, Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

Dorpsonderzoek Ulrum : toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. / Buiter, Olga.

Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Dorpsonderzoek Ulrum

T2 - toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht

AU - Buiter, Olga

N1 - Met literatuuropgaven

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.

AB - De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.

KW - leefomgeving

KW - kwalitatief onderzoek

KW - Ulrum

M3 - Report

BT - Dorpsonderzoek Ulrum

PB - Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -

Buiter O. Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.