Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht

Olga Buiter

Research output: Book/ReportReportProfessional

64 Downloads (Pure)

Abstract

De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages44
Publication statusPublished - 2010

Keywords

  Cite this

  Buiter, O. (2010). Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen: Hanzehogeschool Groningen.
  Buiter, Olga. / Dorpsonderzoek Ulrum : toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.
  @book{c03c7995b90a4bf3a81de413e37909c6,
  title = "Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht",
  abstract = "De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.",
  keywords = "leefomgeving, kwalitatief onderzoek, Ulrum",
  author = "Olga Buiter",
  note = "Met literatuuropgaven",
  year = "2010",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Buiter, O 2010, Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Hanzehogeschool Groningen, Groningen.

  Dorpsonderzoek Ulrum : toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. / Buiter, Olga.

  Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Dorpsonderzoek Ulrum

  T2 - toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht

  AU - Buiter, Olga

  N1 - Met literatuuropgaven

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.

  AB - De gemeente De Marne heeft het Atelier Mens & Omgeving van de Hanzehogeschool Groningen gevraagd onderzoek te doen naar kwaliteiten van de leefomgeving in het dorp Ulrum. De gemeente wil beter zicht krijgen op de gevolgen van de bevolkingsdaling en zoekt mogelijkheden om de kwaliteit van de leefomgeving in haar kernen op peil te houden. In de periode februari – juni 2010 hebben vijf studenten vanuit verschillende disciplines onderzoek gedaan in Ulrum. In dit rapport zijn de belangrijkste resultaten en conclusies van deze onderzoeken weergegeven.

  KW - leefomgeving

  KW - kwalitatief onderzoek

  KW - Ulrum

  M3 - Report

  BT - Dorpsonderzoek Ulrum

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  CY - Groningen

  ER -

  Buiter O. Dorpsonderzoek Ulrum: toekomstperspectieven voor Ulrum onderzocht. Groningen: Hanzehogeschool Groningen, 2010. 44 p.