Differentieel leren: elke situatie is anders

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

104 Downloads (Pure)

Abstract

Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.
Original languageDutch
Pages (from-to)28-32
JournalTrainersMagazine
Publication statusPublished - Dec 2016

Cite this

@article{418c098ae5e748189dfa4b9a4b102569,
title = "Differentieel leren: elke situatie is anders",
abstract = "Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.",
keywords = "voetbal, impliciet leren, motorisch leren",
author = "R. Cuypers and Remo Mombarg and Hans Slender",
year = "2016",
month = "12",
language = "Dutch",
pages = "28--32",
journal = "TrainersMagazine",
issn = "1569-4623",
publisher = "Sportfacilities & Media",

}

Differentieel leren : elke situatie is anders. / Cuypers, R. ; Mombarg, Remo; Slender, Hans.

In: TrainersMagazine, 12.2016, p. 28-32.

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

TY - JOUR

T1 - Differentieel leren

T2 - elke situatie is anders

AU - Cuypers, R.

AU - Mombarg, Remo

AU - Slender, Hans

PY - 2016/12

Y1 - 2016/12

N2 - Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.

AB - Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.

KW - voetbal

KW - impliciet leren

KW - motorisch leren

M3 - Article

SP - 28

EP - 32

JO - TrainersMagazine

JF - TrainersMagazine

SN - 1569-4623

ER -