Differentieel leren: elke situatie is anders

Research output: Contribution to journalArticleProfessional

87 Downloads (Pure)

Abstract

Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.
Original languageDutch
Pages (from-to)28-32
JournalTrainersMagazine
Publication statusPublished - Dec 2016

Keywords

  Cite this

  @article{418c098ae5e748189dfa4b9a4b102569,
  title = "Differentieel leren: elke situatie is anders",
  abstract = "Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.",
  keywords = "voetbal, impliciet leren, motorisch leren",
  author = "R. Cuypers and Remo Mombarg and Hans Slender",
  year = "2016",
  month = "12",
  language = "Dutch",
  pages = "28--32",
  journal = "TrainersMagazine",
  issn = "1569-4623",
  publisher = "Sportfacilities & Media",

  }

  Differentieel leren : elke situatie is anders. / Cuypers, R. ; Mombarg, Remo; Slender, Hans.

  In: TrainersMagazine, 12.2016, p. 28-32.

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  TY - JOUR

  T1 - Differentieel leren

  T2 - elke situatie is anders

  AU - Cuypers, R.

  AU - Mombarg, Remo

  AU - Slender, Hans

  PY - 2016/12

  Y1 - 2016/12

  N2 - Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.

  AB - Coachen is niet hetzelfde als tegen spelers zeggen wat ze moeten doen. Vanuit onderzoek naar motorisch leren zijn er veel nieuwe inzichten over hoe je spelers kunt helpen om zich verder te ontwikkelen. Soms levert dit verassende nieuwe inzicht en oefenstof op. Lector Remo Mombarg en Hans Slender van de Hanzehogeschool leggen in een serie artikelen uit hoe de trainer/coach zich verder kan ontwikkelen door kennis te nemen van de nieuwste inzichten op het gebied van leren. In deze editie: differentieel leren.

  KW - voetbal

  KW - impliciet leren

  KW - motorisch leren

  M3 - Article

  SP - 28

  EP - 32

  JO - TrainersMagazine

  JF - TrainersMagazine

  SN - 1569-4623

  ER -