Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships: evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival

Hilke Bressers

Research output: Book/ReportReportProfessional

12 Downloads (Pure)

Abstract

Op verzoek van Yo! Opera heeft het lectoraat Lifelong Learning voor Musici het project De Operaflat geëvalueerd, dat onderdeel was van de vierde editie van het Yo! Opera Festival in 2007 te Utrecht. Tijdens het project hebben basisschoolleerlingen van de Openbare Basisschool Overvecht, bewoners van de ‘Operaflat’, studenten zang en compositie van een aantal Nederlandse conservatoria en hun docenten elkaar ontmoet in de uitvoering van 25 miniatuuropera’s van één minuut. Doel van het onderzoek van het lectoraat was de dialoog tussen studenten en docenten van conservatoria enerzijds en de samenwerking met een professionele organisatie (Yo! Opera) anderzijds te monitoren en evalueren.
Original languageDutch
PublisherResearch Group Lifelong Learning in Music & the Arts
Number of pages36
Publication statusPublished - Jun 2008

Keywords

  Cite this

  Bressers, Hilke . / Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships : evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival. Research Group Lifelong Learning in Music & the Arts, 2008. 36 p.
  @book{eec83ad40a934540b1a0549fe1e6a856,
  title = "Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships: evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival",
  abstract = "Op verzoek van Yo! Opera heeft het lectoraat Lifelong Learning voor Musici het project De Operaflat ge{\"e}valueerd, dat onderdeel was van de vierde editie van het Yo! Opera Festival in 2007 te Utrecht. Tijdens het project hebben basisschoolleerlingen van de Openbare Basisschool Overvecht, bewoners van de ‘Operaflat’, studenten zang en compositie van een aantal Nederlandse conservatoria en hun docenten elkaar ontmoet in de uitvoering van 25 miniatuuropera’s van {\'e}{\'e}n minuut. Doel van het onderzoek van het lectoraat was de dialoog tussen studenten en docenten van conservatoria enerzijds en de samenwerking met een professionele organisatie (Yo! Opera) anderzijds te monitoren en evalueren.",
  keywords = "musici, opera, leerlingen, conservatoria",
  author = "Hilke Bressers",
  year = "2008",
  month = "6",
  language = "Dutch",
  publisher = "Research Group Lifelong Learning in Music & the Arts",

  }

  Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships : evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival. / Bressers, Hilke .

  Research Group Lifelong Learning in Music & the Arts, 2008. 36 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships

  T2 - evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival

  AU - Bressers, Hilke

  PY - 2008/6

  Y1 - 2008/6

  N2 - Op verzoek van Yo! Opera heeft het lectoraat Lifelong Learning voor Musici het project De Operaflat geëvalueerd, dat onderdeel was van de vierde editie van het Yo! Opera Festival in 2007 te Utrecht. Tijdens het project hebben basisschoolleerlingen van de Openbare Basisschool Overvecht, bewoners van de ‘Operaflat’, studenten zang en compositie van een aantal Nederlandse conservatoria en hun docenten elkaar ontmoet in de uitvoering van 25 miniatuuropera’s van één minuut. Doel van het onderzoek van het lectoraat was de dialoog tussen studenten en docenten van conservatoria enerzijds en de samenwerking met een professionele organisatie (Yo! Opera) anderzijds te monitoren en evalueren.

  AB - Op verzoek van Yo! Opera heeft het lectoraat Lifelong Learning voor Musici het project De Operaflat geëvalueerd, dat onderdeel was van de vierde editie van het Yo! Opera Festival in 2007 te Utrecht. Tijdens het project hebben basisschoolleerlingen van de Openbare Basisschool Overvecht, bewoners van de ‘Operaflat’, studenten zang en compositie van een aantal Nederlandse conservatoria en hun docenten elkaar ontmoet in de uitvoering van 25 miniatuuropera’s van één minuut. Doel van het onderzoek van het lectoraat was de dialoog tussen studenten en docenten van conservatoria enerzijds en de samenwerking met een professionele organisatie (Yo! Opera) anderzijds te monitoren en evalueren.

  KW - musici

  KW - opera

  KW - leerlingen

  KW - conservatoria

  M3 - Report

  BT - Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships

  PB - Research Group Lifelong Learning in Music & the Arts

  ER -

  Bressers H. Dialoog en samenwerking in muzikale partnerships: evaluatieverslag De Operaflat, een project van Yo! Opera Festival. Research Group Lifelong Learning in Music & the Arts, 2008. 36 p.