De trias energetica is harder nodig dan ooit

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 9 Jan 2017

Keywords

  Cite this

  @misc{685f3936800c4c0c8af2f92bd00078c5,
  title = "De trias energetica is harder nodig dan ooit",
  abstract = "In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6{\%} hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.",
  keywords = "energiemarkt, energietransitie, trias energetica, kosten",
  author = "Martien Visser",
  year = "2017",
  month = "1",
  day = "9",
  language = "Dutch",

  }

  De trias energetica is harder nodig dan ooit. Visser, Martien (Author). 2017.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - De trias energetica is harder nodig dan ooit

  AU - Visser, Martien

  PY - 2017/1/9

  Y1 - 2017/1/9

  N2 - In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.

  AB - In een recente column stelt mijn gewaardeerde medestrijder voor een duurzamere samenleving, Frans Rooijers, dat de trias energetica flauwekul is. Dat zie ik totaal anders. In zijn column legt hij uit dat de trias energetica vraagt om eerst energie te besparen, vervolgens hernieuwbare energie te produceren en ten derde fossiele energie te gebruiken. Vervolgens stelt hij vast dat we nog maar op 6% hernieuwbare energie zitten en dat de strategie van trias energetica dus niet werkt. Stoppen ermee, is de conclusie.

  KW - energiemarkt

  KW - energietransitie

  KW - trias energetica

  KW - kosten

  M3 - Web publication/site

  ER -