De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

2 Downloads (Pure)

Abstract

Multidisciplinaire werkleerateliers zijn bij uitstek geschikt om samen met het werkveld kennis te vergaren over complexe en venijnige vraagstukken. Beschreven wordt hoe op basis van Knud Illeris binnen de Hanzehogeschool Groningen twee van dergelijke ateliers zijn ingericht: een binnen de specialisatie Recht & Multiproblem, een binnen de minor Werkcoach.
Original languageDutch
Title of host publicationSJD en de nieuwe kwetsbaarheid
Subtitle of host publicationeen caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening
EditorsStijn Bollinger, Hans van 't Blik
PublisherSdu Uitgevers
Pages167-174
ISBN (Print)978-90-12-39404-8
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Polstra, L., & Glasbergen, P. (2014). De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier. In S. Bollinger, & H. van 't Blik (Eds.), SJD en de nieuwe kwetsbaarheid: een caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening (pp. 167-174). Sdu Uitgevers.
Polstra, Louis ; Glasbergen, Petrick. / De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier. SJD en de nieuwe kwetsbaarheid: een caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening. editor / Stijn Bollinger ; Hans van 't Blik. Sdu Uitgevers, 2014. pp. 167-174
@inbook{f97e4c1d1885492fbece310d39ad7780,
title = "De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier",
abstract = "Multidisciplinaire werkleerateliers zijn bij uitstek geschikt om samen met het werkveld kennis te vergaren over complexe en venijnige vraagstukken. Beschreven wordt hoe op basis van Knud Illeris binnen de Hanzehogeschool Groningen twee van dergelijke ateliers zijn ingericht: een binnen de specialisatie Recht & Multiproblem, een binnen de minor Werkcoach.",
keywords = "hbo, werkleerateliers, re-integratie",
author = "Louis Polstra and Petrick Glasbergen",
year = "2014",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-12-39404-8",
pages = "167--174",
editor = "Stijn Bollinger and {van 't Blik}, Hans",
booktitle = "SJD en de nieuwe kwetsbaarheid",
publisher = "Sdu Uitgevers",
address = "Netherlands",

}

Polstra, L & Glasbergen, P 2014, De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier. in S Bollinger & H van 't Blik (eds), SJD en de nieuwe kwetsbaarheid: een caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening. Sdu Uitgevers, pp. 167-174.

De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier. / Polstra, Louis; Glasbergen, Petrick.

SJD en de nieuwe kwetsbaarheid: een caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening. ed. / Stijn Bollinger; Hans van 't Blik. Sdu Uitgevers, 2014. p. 167-174.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier

AU - Polstra, Louis

AU - Glasbergen, Petrick

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Multidisciplinaire werkleerateliers zijn bij uitstek geschikt om samen met het werkveld kennis te vergaren over complexe en venijnige vraagstukken. Beschreven wordt hoe op basis van Knud Illeris binnen de Hanzehogeschool Groningen twee van dergelijke ateliers zijn ingericht: een binnen de specialisatie Recht & Multiproblem, een binnen de minor Werkcoach.

AB - Multidisciplinaire werkleerateliers zijn bij uitstek geschikt om samen met het werkveld kennis te vergaren over complexe en venijnige vraagstukken. Beschreven wordt hoe op basis van Knud Illeris binnen de Hanzehogeschool Groningen twee van dergelijke ateliers zijn ingericht: een binnen de specialisatie Recht & Multiproblem, een binnen de minor Werkcoach.

KW - hbo

KW - werkleerateliers

KW - re-integratie

M3 - Chapter

SN - 978-90-12-39404-8

SP - 167

EP - 174

BT - SJD en de nieuwe kwetsbaarheid

A2 - Bollinger, Stijn

A2 - van 't Blik, Hans

PB - Sdu Uitgevers

ER -

Polstra L, Glasbergen P. De SJD'er als klantmanager, opgeleid binnen een werkleeratelier. In Bollinger S, van 't Blik H, editors, SJD en de nieuwe kwetsbaarheid: een caleidoscopische blik op 25 jaar Sociaal Juridische Dienstverlening. Sdu Uitgevers. 2014. p. 167-174