De missing link in gemeentelijke omgang met bestaande voorraad

Jan Veuger

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  Abstract

  Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hanzehogeschool, deed onderzoek naar economische ontwikkelingen, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming in Drenthse gemeenten. Wat is de verbindende kracht? Waarom kunnen gemeenten privaat en maatschappelijk niet binnen één object zouden combineren, vraagt hij zich af? Liggen hier geen kansen voor een haalbaar exploitatieresultaat dat ook op termijn houdbaar is?
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 7 Jul 2014

  Cite this

  Veuger, Jan (Author). / De missing link in gemeentelijke omgang met bestaande voorraad. [Web publication/site].
  @misc{82c8cdab86904f3fabf0271f3193196f,
  title = "De missing link in gemeentelijke omgang met bestaande voorraad",
  abstract = "Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hanzehogeschool, deed onderzoek naar economische ontwikkelingen, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming in Drenthse gemeenten. Wat is de verbindende kracht? Waarom kunnen gemeenten privaat en maatschappelijk niet binnen {\'e}{\'e}n object zouden combineren, vraagt hij zich af? Liggen hier geen kansen voor een haalbaar exploitatieresultaat dat ook op termijn houdbaar is?",
  keywords = "maatschappelijk vastgoed, leegstand, economische ontwikkeling, gemeenten overheid",
  author = "Jan Veuger",
  year = "2014",
  month = "7",
  day = "7",
  language = "Dutch",

  }

  De missing link in gemeentelijke omgang met bestaande voorraad. Veuger, Jan (Author). 2014.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - De missing link in gemeentelijke omgang met bestaande voorraad

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2014/7/7

  Y1 - 2014/7/7

  N2 - Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hanzehogeschool, deed onderzoek naar economische ontwikkelingen, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming in Drenthse gemeenten. Wat is de verbindende kracht? Waarom kunnen gemeenten privaat en maatschappelijk niet binnen één object zouden combineren, vraagt hij zich af? Liggen hier geen kansen voor een haalbaar exploitatieresultaat dat ook op termijn houdbaar is?

  AB - Jan Veuger, lector Maatschappelijk Vastgoed aan de Hanzehogeschool, deed onderzoek naar economische ontwikkelingen, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming in Drenthse gemeenten. Wat is de verbindende kracht? Waarom kunnen gemeenten privaat en maatschappelijk niet binnen één object zouden combineren, vraagt hij zich af? Liggen hier geen kansen voor een haalbaar exploitatieresultaat dat ook op termijn houdbaar is?

  KW - maatschappelijk vastgoed

  KW - leegstand

  KW - economische ontwikkeling

  KW - gemeenten overheid

  M3 - Web publication/site

  ER -