De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

34 Downloads (Pure)

Abstract

Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.
Original languageDutch
Title of host publicationBarometer Maatschappelijk Vastgoed 2016
Subtitle of host publicationonderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed
EditorsJan Veuger
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Pages375-387
Number of pages13
ISBN (Print)978-90-819774-9-4
Publication statusPublished - Oct 2016

Cite this

Rozema, J. (2016). De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. In J. Veuger (Ed.), Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed (pp. 375-387). Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
Rozema, Jannie. / De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken : Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. editor / Jan Veuger. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2016. pp. 375-387
@inbook{fc32349490cf437eb497effcfe297d56,
title = "De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners",
abstract = "Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.",
keywords = "maatschappelijke impact, praktijkgericht onderzoek, valorisatie, dorpsonderzoeken, leefbaarheid",
author = "Jannie Rozema",
year = "2016",
month = "10",
language = "Dutch",
isbn = "978-90-819774-9-4",
pages = "375--387",
editor = "Veuger, {Jan }",
booktitle = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016",
publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
address = "Netherlands",

}

Rozema, J 2016, De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. in J Veuger (ed.), Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen, pp. 375-387.

De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken : Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. / Rozema, Jannie.

Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. ed. / Jan Veuger. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2016. p. 375-387.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

TY - CHAP

T1 - De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken

T2 - Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners

AU - Rozema, Jannie

PY - 2016/10

Y1 - 2016/10

N2 - Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.

AB - Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.

KW - maatschappelijke impact

KW - praktijkgericht onderzoek

KW - valorisatie

KW - dorpsonderzoeken

KW - leefbaarheid

M3 - Chapter

SN - 978-90-819774-9-4

SP - 375

EP - 387

BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

A2 - Veuger, Jan

PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

CY - Groningen

ER -

Rozema J. De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. In Veuger J, editor, Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte. 2016. p. 375-387