De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

25 Downloads (Pure)

Abstract

Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.
Original languageDutch
Title of host publicationBarometer Maatschappelijk Vastgoed 2016
Subtitle of host publicationonderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed
EditorsJan Veuger
Place of PublicationGroningen
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Pages375-387
Number of pages13
ISBN (Print)978-90-819774-9-4
Publication statusPublished - Oct 2016

Keywords

  Cite this

  Rozema, J. (2016). De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. In J. Veuger (Ed.), Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed (pp. 375-387). Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Rozema, Jannie. / De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken : Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. editor / Jan Veuger. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2016. pp. 375-387
  @inbook{fc32349490cf437eb497effcfe297d56,
  title = "De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners",
  abstract = "Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.",
  keywords = "maatschappelijke impact, praktijkgericht onderzoek, valorisatie, dorpsonderzoeken, leefbaarheid",
  author = "Jannie Rozema",
  year = "2016",
  month = "10",
  language = "Dutch",
  isbn = "978-90-819774-9-4",
  pages = "375--387",
  editor = "Veuger, {Jan }",
  booktitle = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Rozema, J 2016, De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. in J Veuger (ed.), Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, Groningen, pp. 375-387.

  De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken : Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. / Rozema, Jannie.

  Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. ed. / Jan Veuger. Groningen : Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2016. p. 375-387.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken

  T2 - Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners

  AU - Rozema, Jannie

  PY - 2016/10

  Y1 - 2016/10

  N2 - Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.

  AB - Het Kenniscentrum NoorderRuimte heeft in een aantal kleine dorpen in de provincie Groningen en Drenthe leefbaarheidsonderzoeken uitgevoerd en op basis daarvan geadviseerd voor een nieuwe dorpsvisie of voor dorpsplannen. In het kader van de valorisatie van onderzoek aan Hanzehogeschool Groningen is onderzoek gedaan naar de maatschappelijke impact van deze dorpsonderzoeken en advisering.

  KW - maatschappelijke impact

  KW - praktijkgericht onderzoek

  KW - valorisatie

  KW - dorpsonderzoeken

  KW - leefbaarheid

  M3 - Chapter

  SN - 978-90-819774-9-4

  SP - 375

  EP - 387

  BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

  A2 - Veuger, Jan

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  CY - Groningen

  ER -

  Rozema J. De maatschappelijke impact van acht dorpsonderzoeken: Meer aandacht voor het organiserend vermogen van bewoners. In Veuger J, editor, Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijke vastgoed. Groningen: Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte. 2016. p. 375-387