De lector in 2018

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  Abstract

  Deze column richt zich op de toekomst van lectoraten. Drie onderwerpen passeren de revu: 1. de relatie hogescholen en universiteiten, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, 2. bij de Hanzehogeschool Groningen is de positie van lector al goed ingebed in de organisatie, 3. samenwerking van lectoren in kenniscentra en met docent-onderzoekers is cruciaal voor goed onderzoek en de verbinding met het onderwijs.
  Original languageDutch
  PublisherScienceGuide
  Publication statusPublished - 2013

  Keywords

   Cite this

   Oden, P. (Author). (2013). De lector in 2018. Web publication/site, ScienceGuide. Retrieved from http://www.scienceguide.nl/201302/de-lector-in-2018.aspx
   Oden, Petra (Author). / De lector in 2018. [Web publication/site].
   @misc{e894bb04108f46519e996ce348c8666a,
   title = "De lector in 2018",
   abstract = "Deze column richt zich op de toekomst van lectoraten. Drie onderwerpen passeren de revu: 1. de relatie hogescholen en universiteiten, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, 2. bij de Hanzehogeschool Groningen is de positie van lector al goed ingebed in de organisatie, 3. samenwerking van lectoren in kenniscentra en met docent-onderzoekers is cruciaal voor goed onderzoek en de verbinding met het onderwijs.",
   keywords = "hoger onderwijs, lectoraten, samenwerking",
   author = "Petra Oden",
   year = "2013",
   language = "Dutch",
   publisher = "ScienceGuide",

   }

   Oden, P, De lector in 2018, 2013, Web publication/site, ScienceGuide.
   De lector in 2018. Oden, Petra (Author). 2013. ScienceGuide.

   Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

   TY - ADVS

   T1 - De lector in 2018

   AU - Oden, Petra

   PY - 2013

   Y1 - 2013

   N2 - Deze column richt zich op de toekomst van lectoraten. Drie onderwerpen passeren de revu: 1. de relatie hogescholen en universiteiten, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, 2. bij de Hanzehogeschool Groningen is de positie van lector al goed ingebed in de organisatie, 3. samenwerking van lectoren in kenniscentra en met docent-onderzoekers is cruciaal voor goed onderzoek en de verbinding met het onderwijs.

   AB - Deze column richt zich op de toekomst van lectoraten. Drie onderwerpen passeren de revu: 1. de relatie hogescholen en universiteiten, waarbij de nadruk ligt op samenwerking, 2. bij de Hanzehogeschool Groningen is de positie van lector al goed ingebed in de organisatie, 3. samenwerking van lectoren in kenniscentra en met docent-onderzoekers is cruciaal voor goed onderzoek en de verbinding met het onderwijs.

   KW - hoger onderwijs

   KW - lectoraten

   KW - samenwerking

   M3 - Web publication/site

   PB - ScienceGuide

   ER -

   Oden P (Author). De lector in 2018 ScienceGuide. 2013.