De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in programma's, functies én in mensen

Jan Veuger

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  13 Downloads (Pure)

  Abstract

  Resultaten van een onderzoek in de periode van oktober 2013 tot en met maart 2014 door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed Hanzehogeschool Groningen. Dit onderzoek is uitgevoerd samen met 77 professionals in vier gemeenten met in totaal 195.000 inwoners en een oppervlakte van circa 1.200 vierkante kilometer. De omvang van deze vier gemeenten samen is vergelijkbaar met die van de provincie Utrecht. Dit artikel gaat over de provincie Drenthe en in het bijzonder de vier gemeenten in Zuidoost Drenthe waar leegstand bovenaan de agenda van bestuurders en belanghebbenden staat. Een onderzoek met vragen, ideeën en oplossingen. De gemeenten zijn zichzelf aan het ontwikkelen en voelen zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van economie, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming. Maar wat is de verbindende kracht tussen deze vier gemeenten?
  Original languageDutch
  Title of host publicationBarometer maatschappelijk vastgoed
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages81-86
  ISBN (Print)978-90-819774-5-6
  Publication statusPublished - 2014

  Keywords

   Cite this

   Veuger, J. (2014). De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in programma's, functies én in mensen. In Barometer maatschappelijk vastgoed (pp. 81-86). Hanzehogeschool Groningen.
   Veuger, Jan. / De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement : samenhang in programma's, functies én in mensen. Barometer maatschappelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 81-86
   @inbook{e4564760864f4e5b82e6e4c3e9c477a9,
   title = "De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in programma's, functies {\'e}n in mensen",
   abstract = "Resultaten van een onderzoek in de periode van oktober 2013 tot en met maart 2014 door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed Hanzehogeschool Groningen. Dit onderzoek is uitgevoerd samen met 77 professionals in vier gemeenten met in totaal 195.000 inwoners en een oppervlakte van circa 1.200 vierkante kilometer. De omvang van deze vier gemeenten samen is vergelijkbaar met die van de provincie Utrecht. Dit artikel gaat over de provincie Drenthe en in het bijzonder de vier gemeenten in Zuidoost Drenthe waar leegstand bovenaan de agenda van bestuurders en belanghebbenden staat. Een onderzoek met vragen, idee{\"e}n en oplossingen. De gemeenten zijn zichzelf aan het ontwikkelen en voelen zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van economie, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming. Maar wat is de verbindende kracht tussen deze vier gemeenten?",
   keywords = "vastgoedmanagement, gemeenten overheid",
   author = "Jan Veuger",
   year = "2014",
   language = "Dutch",
   isbn = "978-90-819774-5-6",
   pages = "81--86",
   booktitle = "Barometer maatschappelijk vastgoed",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Veuger, J 2014, De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in programma's, functies én in mensen. in Barometer maatschappelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen, pp. 81-86.

   De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement : samenhang in programma's, functies én in mensen. / Veuger, Jan.

   Barometer maatschappelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 81-86.

   Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

   TY - CHAP

   T1 - De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement

   T2 - samenhang in programma's, functies én in mensen

   AU - Veuger, Jan

   PY - 2014

   Y1 - 2014

   N2 - Resultaten van een onderzoek in de periode van oktober 2013 tot en met maart 2014 door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed Hanzehogeschool Groningen. Dit onderzoek is uitgevoerd samen met 77 professionals in vier gemeenten met in totaal 195.000 inwoners en een oppervlakte van circa 1.200 vierkante kilometer. De omvang van deze vier gemeenten samen is vergelijkbaar met die van de provincie Utrecht. Dit artikel gaat over de provincie Drenthe en in het bijzonder de vier gemeenten in Zuidoost Drenthe waar leegstand bovenaan de agenda van bestuurders en belanghebbenden staat. Een onderzoek met vragen, ideeën en oplossingen. De gemeenten zijn zichzelf aan het ontwikkelen en voelen zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van economie, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming. Maar wat is de verbindende kracht tussen deze vier gemeenten?

   AB - Resultaten van een onderzoek in de periode van oktober 2013 tot en met maart 2014 door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed Hanzehogeschool Groningen. Dit onderzoek is uitgevoerd samen met 77 professionals in vier gemeenten met in totaal 195.000 inwoners en een oppervlakte van circa 1.200 vierkante kilometer. De omvang van deze vier gemeenten samen is vergelijkbaar met die van de provincie Utrecht. Dit artikel gaat over de provincie Drenthe en in het bijzonder de vier gemeenten in Zuidoost Drenthe waar leegstand bovenaan de agenda van bestuurders en belanghebbenden staat. Een onderzoek met vragen, ideeën en oplossingen. De gemeenten zijn zichzelf aan het ontwikkelen en voelen zich verantwoordelijk voor de ontwikkelingen op het gebied van economie, maatschappelijk vastgoed, leegstand en herbestemming. Maar wat is de verbindende kracht tussen deze vier gemeenten?

   KW - vastgoedmanagement

   KW - gemeenten overheid

   M3 - Chapter

   SN - 978-90-819774-5-6

   SP - 81

   EP - 86

   BT - Barometer maatschappelijk vastgoed

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -

   Veuger J. De kunst van maatschappelijk vastgoedmanagement: samenhang in programma's, functies én in mensen. In Barometer maatschappelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 81-86