De impact van technologie op het gebruik van gebouwen

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

78 Downloads (Pure)

Abstract

In dit hoofdstuk wordt beschreven welke impact technologie heeft op ons leven. We besparen veel tijd met de auto, het internet en allerlei andere hulpmiddelen. Dit artikel gaat over het identificeren van sociale impact van technologie. De veranderingen in de technologie hebben consequenties voor de manier waarop vastgoed wordt ingezet. Een mogelijke manier om meer inzicht te genereren is het identificeren van de gevolgen van technologische veranderingen. Bouma legt uit hoe gevolgen geïdentificeerd kunnen worden met behulp van een case over digiborden op lagere scholen. Ook besteed ze aandacht aan het onstaan van de invloed van technologie.
Original languageDutch
Title of host publicationBarometer maatschappelijk vastgoed
Pages529-535
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Bouma, J. (2014). De impact van technologie op het gebruik van gebouwen. In Barometer maatschappelijk vastgoed (pp. 529-535)
  Bouma, Jantine. / De impact van technologie op het gebruik van gebouwen. Barometer maatschappelijk vastgoed . 2014. pp. 529-535
  @inbook{2efb5c70c74b424ca5cfc43fa3e23e3c,
  title = "De impact van technologie op het gebruik van gebouwen",
  abstract = "In dit hoofdstuk wordt beschreven welke impact technologie heeft op ons leven. We besparen veel tijd met de auto, het internet en allerlei andere hulpmiddelen. Dit artikel gaat over het identificeren van sociale impact van technologie. De veranderingen in de technologie hebben consequenties voor de manier waarop vastgoed wordt ingezet. Een mogelijke manier om meer inzicht te genereren is het identificeren van de gevolgen van technologische veranderingen. Bouma legt uit hoe gevolgen ge{\"i}dentificeerd kunnen worden met behulp van een case over digiborden op lagere scholen. Ook besteed ze aandacht aan het onstaan van de invloed van technologie.",
  keywords = "technologie, sociale impact, vastgoed",
  author = "Jantine Bouma",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789081977456",
  pages = "529--535",
  booktitle = "Barometer maatschappelijk vastgoed",

  }

  Bouma, J 2014, De impact van technologie op het gebruik van gebouwen. in Barometer maatschappelijk vastgoed . pp. 529-535.

  De impact van technologie op het gebruik van gebouwen. / Bouma, Jantine.

  Barometer maatschappelijk vastgoed . 2014. p. 529-535.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - De impact van technologie op het gebruik van gebouwen

  AU - Bouma, Jantine

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - In dit hoofdstuk wordt beschreven welke impact technologie heeft op ons leven. We besparen veel tijd met de auto, het internet en allerlei andere hulpmiddelen. Dit artikel gaat over het identificeren van sociale impact van technologie. De veranderingen in de technologie hebben consequenties voor de manier waarop vastgoed wordt ingezet. Een mogelijke manier om meer inzicht te genereren is het identificeren van de gevolgen van technologische veranderingen. Bouma legt uit hoe gevolgen geïdentificeerd kunnen worden met behulp van een case over digiborden op lagere scholen. Ook besteed ze aandacht aan het onstaan van de invloed van technologie.

  AB - In dit hoofdstuk wordt beschreven welke impact technologie heeft op ons leven. We besparen veel tijd met de auto, het internet en allerlei andere hulpmiddelen. Dit artikel gaat over het identificeren van sociale impact van technologie. De veranderingen in de technologie hebben consequenties voor de manier waarop vastgoed wordt ingezet. Een mogelijke manier om meer inzicht te genereren is het identificeren van de gevolgen van technologische veranderingen. Bouma legt uit hoe gevolgen geïdentificeerd kunnen worden met behulp van een case over digiborden op lagere scholen. Ook besteed ze aandacht aan het onstaan van de invloed van technologie.

  KW - technologie

  KW - sociale impact

  KW - vastgoed

  M3 - Chapter

  SN - 9789081977456

  SP - 529

  EP - 535

  BT - Barometer maatschappelijk vastgoed

  ER -

  Bouma J. De impact van technologie op het gebruik van gebouwen. In Barometer maatschappelijk vastgoed . 2014. p. 529-535