De gebiedsontwikkelaar: onderzoeksrapport

Aniek Stienstra, Ruud van der Stoop, Jobert Tiggeler, Melle van der Wal

Research output: Book/ReportReportProfessional

8 Downloads (Pure)

Abstract

Onderzoek in opdracht van het Kenniscentrum NoorderRuimte.
Het praktijkdoel is het opzetten van een kennisnetwerk en het onderzoeken naar het huidige onderwijsaanbod op het gebied van gebiedsontwikkeling en te onderzoeken in hoeverre dit aansluit op het vak van gebiedsontwikkelaar. Met dit onderzoek wordt het fundament gelegd om met vervolgonderzoek verder aan het praktijkdoel te kunnen werken. De centrale vraag van dit onderzoek luidt: Wat zijn de kenmerken van de sociale en de fysieke taken van de gebiedsontwikkelaar?
Original languageDutch
PublisherHanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte
Number of pages35
Publication statusPublished - 2011

Keywords

  Cite this

  Stienstra, A., van der Stoop, R., Tiggeler, J., & van der Wal, M. (2011). De gebiedsontwikkelaar: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.
  Stienstra, Aniek ; van der Stoop, Ruud ; Tiggeler, Jobert ; van der Wal, Melle. / De gebiedsontwikkelaar : onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 35 p.
  @book{97f8d750722c45f9b88f8b2c7e340c2d,
  title = "De gebiedsontwikkelaar: onderzoeksrapport",
  abstract = "Onderzoek in opdracht van het Kenniscentrum NoorderRuimte. Het praktijkdoel is het opzetten van een kennisnetwerk en het onderzoeken naar het huidige onderwijsaanbod op het gebied van gebiedsontwikkeling en te onderzoeken in hoeverre dit aansluit op het vak van gebiedsontwikkelaar. Met dit onderzoek wordt het fundament gelegd om met vervolgonderzoek verder aan het praktijkdoel te kunnen werken. De centrale vraag van dit onderzoek luidt: Wat zijn de kenmerken van de sociale en de fysieke taken van de gebiedsontwikkelaar?",
  keywords = "landschapsontwikkeling, beroepseisen, competentie (psychologie)",
  author = "Aniek Stienstra and {van der Stoop}, Ruud and Jobert Tiggeler and {van der Wal}, Melle",
  year = "2011",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte",
  address = "Netherlands",

  }

  Stienstra, A, van der Stoop, R, Tiggeler, J & van der Wal, M 2011, De gebiedsontwikkelaar: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte.

  De gebiedsontwikkelaar : onderzoeksrapport. / Stienstra, Aniek; van der Stoop, Ruud; Tiggeler, Jobert; van der Wal, Melle.

  Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 35 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De gebiedsontwikkelaar

  T2 - onderzoeksrapport

  AU - Stienstra, Aniek

  AU - van der Stoop, Ruud

  AU - Tiggeler, Jobert

  AU - van der Wal, Melle

  PY - 2011

  Y1 - 2011

  N2 - Onderzoek in opdracht van het Kenniscentrum NoorderRuimte. Het praktijkdoel is het opzetten van een kennisnetwerk en het onderzoeken naar het huidige onderwijsaanbod op het gebied van gebiedsontwikkeling en te onderzoeken in hoeverre dit aansluit op het vak van gebiedsontwikkelaar. Met dit onderzoek wordt het fundament gelegd om met vervolgonderzoek verder aan het praktijkdoel te kunnen werken. De centrale vraag van dit onderzoek luidt: Wat zijn de kenmerken van de sociale en de fysieke taken van de gebiedsontwikkelaar?

  AB - Onderzoek in opdracht van het Kenniscentrum NoorderRuimte. Het praktijkdoel is het opzetten van een kennisnetwerk en het onderzoeken naar het huidige onderwijsaanbod op het gebied van gebiedsontwikkeling en te onderzoeken in hoeverre dit aansluit op het vak van gebiedsontwikkelaar. Met dit onderzoek wordt het fundament gelegd om met vervolgonderzoek verder aan het praktijkdoel te kunnen werken. De centrale vraag van dit onderzoek luidt: Wat zijn de kenmerken van de sociale en de fysieke taken van de gebiedsontwikkelaar?

  KW - landschapsontwikkeling

  KW - beroepseisen

  KW - competentie (psychologie)

  M3 - Report

  BT - De gebiedsontwikkelaar

  PB - Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte

  ER -

  Stienstra A, van der Stoop R, Tiggeler J, van der Wal M. De gebiedsontwikkelaar: onderzoeksrapport. Hanze University of Applied Sciences, Groningen - Research Centre for Built Environment – NoorderRuimte, 2011. 35 p.