De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center

Jeroen van den Berg, Mieke Oostra, Wim van Gemert, Fedde Harwig

Research output: Book/ReportReportProfessional

19 Downloads (Pure)

Abstract

De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages26
Publication statusPublished - 25 Mar 2014

Keywords

  Cite this

  van den Berg, J., Oostra, M., van Gemert, W., & Harwig, F. (2014). De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen.
  van den Berg, Jeroen ; Oostra, Mieke ; van Gemert, Wim ; Harwig, Fedde. / De EnergyBarn : publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.
  @book{cb36a8db2660402481892e2bbd6f1b43,
  title = "De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center",
  abstract = "De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.",
  keywords = "energietransitie, educatie",
  author = "{van den Berg}, Jeroen and Mieke Oostra and {van Gemert}, Wim and Fedde Harwig",
  year = "2014",
  month = "3",
  day = "25",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van den Berg, J, Oostra, M, van Gemert, W & Harwig, F 2014, De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen.

  De EnergyBarn : publiekscentrum energy transitie center. / van den Berg, Jeroen; Oostra, Mieke; van Gemert, Wim; Harwig, Fedde.

  Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De EnergyBarn

  T2 - publiekscentrum energy transitie center

  AU - van den Berg, Jeroen

  AU - Oostra, Mieke

  AU - van Gemert, Wim

  AU - Harwig, Fedde

  PY - 2014/3/25

  Y1 - 2014/3/25

  N2 - De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.

  AB - De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.

  KW - energietransitie

  KW - educatie

  M3 - Report

  BT - De EnergyBarn

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  van den Berg J, Oostra M, van Gemert W, Harwig F. De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.