De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center

Jeroen van den Berg, Mieke Oostra, Wim van Gemert, Fedde Harwig

Research output: Book/ReportReportProfessional

24 Downloads (Pure)

Abstract

De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages26
Publication statusPublished - 25 Mar 2014

Cite this

van den Berg, J., Oostra, M., van Gemert, W., & Harwig, F. (2014). De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen.
van den Berg, Jeroen ; Oostra, Mieke ; van Gemert, Wim ; Harwig, Fedde. / De EnergyBarn : publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.
@book{cb36a8db2660402481892e2bbd6f1b43,
title = "De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center",
abstract = "De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.",
keywords = "energietransitie, educatie",
author = "{van den Berg}, Jeroen and Mieke Oostra and {van Gemert}, Wim and Fedde Harwig",
year = "2014",
month = "3",
day = "25",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

van den Berg, J, Oostra, M, van Gemert, W & Harwig, F 2014, De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen.

De EnergyBarn : publiekscentrum energy transitie center. / van den Berg, Jeroen; Oostra, Mieke; van Gemert, Wim; Harwig, Fedde.

Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - De EnergyBarn

T2 - publiekscentrum energy transitie center

AU - van den Berg, Jeroen

AU - Oostra, Mieke

AU - van Gemert, Wim

AU - Harwig, Fedde

PY - 2014/3/25

Y1 - 2014/3/25

N2 - De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.

AB - De EnergyBarn is een lokaal duurzaam multidisciplinair project tussen educatie, overheid en het bedrijfsleven. De EnergyBarn is bedoeld als publiekspunt waar ontwikkelingen kunnen worden getoond aan de maatschappij. De burger kan deze ontwikkelingen ontmoeten en aanraken. De Energy Barn wordt in opdracht van EnTranCe gebouwd met bijdragen van de partners.

KW - energietransitie

KW - educatie

M3 - Report

BT - De EnergyBarn

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

van den Berg J, Oostra M, van Gemert W, Harwig F. De EnergyBarn: publiekscentrum energy transitie center. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 26 p.