De ehealth gereedschapskist

Research output: Book/ReportReportProfessional

30 Downloads (Pure)

Abstract

Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages7
Publication statusPublished - Aug 2013

Keywords

  Cite this

  Velthuijsen, H. (2013). De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen.
  Velthuijsen, Hugo. / De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.
  @book{d9a55c1fc0b4407a93eb4b4e23412ce9,
  title = "De ehealth gereedschapskist",
  abstract = "Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.",
  keywords = "ehealth, gezondheidszorg, ict, samenwerking, werkstructurering",
  author = "Hugo Velthuijsen",
  year = "2013",
  month = "8",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Velthuijsen, H 2013, De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen.

  De ehealth gereedschapskist. / Velthuijsen, Hugo.

  Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - De ehealth gereedschapskist

  AU - Velthuijsen, Hugo

  PY - 2013/8

  Y1 - 2013/8

  N2 - Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.

  AB - Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.

  KW - ehealth

  KW - gezondheidszorg

  KW - ict

  KW - samenwerking

  KW - werkstructurering

  M3 - Report

  BT - De ehealth gereedschapskist

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Velthuijsen H. De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.