De ehealth gereedschapskist

Research output: Book/ReportReportProfessional

38 Downloads (Pure)

Abstract

Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages7
Publication statusPublished - Aug 2013

Cite this

Velthuijsen, H. (2013). De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen.
Velthuijsen, Hugo. / De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.
@book{d9a55c1fc0b4407a93eb4b4e23412ce9,
title = "De ehealth gereedschapskist",
abstract = "Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.",
keywords = "ehealth, gezondheidszorg, ict, samenwerking, werkstructurering",
author = "Hugo Velthuijsen",
year = "2013",
month = "8",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Velthuijsen, H 2013, De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen.

De ehealth gereedschapskist. / Velthuijsen, Hugo.

Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - De ehealth gereedschapskist

AU - Velthuijsen, Hugo

PY - 2013/8

Y1 - 2013/8

N2 - Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.

AB - Ehealth toepassingen ontstaan in interactie tussen zorgprofessionals en ICT’ers. Binnen die samenwerking is het goed om elkaars rollen en verantwoordelijkheden goed te begrijpen. Te vaak is het resultaat van de samenwerking niet goed en heeft “de ander” het gedaan. In dit document worden de verschillende rollen en verantwoordelijkheden van de betrokken professionals bij de ontwikkeling van nieuwe ehealth toepassingen uitgelegd aan de hand van een metafoor: de metafoor van de gereedschapskist. Dit document eindigt met een aantal werkprincipes die binnen het lectoraat New Business & ICT worden gehanteerd om de eigen rol en verantwoordelijkheid goed in te kunnen vullen. NOT-13-01.

KW - ehealth

KW - gezondheidszorg

KW - ict

KW - samenwerking

KW - werkstructurering

M3 - Report

BT - De ehealth gereedschapskist

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Velthuijsen H. De ehealth gereedschapskist. Hanzehogeschool Groningen, 2013. 7 p.