De democratische documenta

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Documenta 14 gebruikt Kassel niet als een instrumentele plek met gebouwen en muren en parken waar de kunst mooi op uitkomt, maar het neemt Kassel serieus als gesprekspartner en het beschouwt de bewoners als de eerste doelgroep. Het richt zich tot Kassel en de bewoners van Kassel doordat het zich verbindt met wat er al gebeurt, wat er al te zien is, en de geschiedenis van de gebouwen.
Original languageDutch
Media of outputOnline
Publication statusE-pub ahead of print - 9 Sep 2017

Cite this

@misc{e3825b24a2ad41208fa36f2dfe6647d5,
title = "De democratische documenta",
abstract = "Documenta 14 gebruikt Kassel niet als een instrumentele plek met gebouwen en muren en parken waar de kunst mooi op uitkomt, maar het neemt Kassel serieus als gesprekspartner en het beschouwt de bewoners als de eerste doelgroep. Het richt zich tot Kassel en de bewoners van Kassel doordat het zich verbindt met wat er al gebeurt, wat er al te zien is, en de geschiedenis van de gebouwen.",
keywords = "kunst, tentoonstellingen, documenta",
author = "Anke Coumans",
year = "2017",
month = "9",
day = "9",
language = "Dutch",

}

Coumans, A, De democratische documenta, 2017, Web publication/site.
De democratische documenta. Coumans, Anke (Author). 2017.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - De democratische documenta

AU - Coumans, Anke

PY - 2017/9/9

Y1 - 2017/9/9

N2 - Documenta 14 gebruikt Kassel niet als een instrumentele plek met gebouwen en muren en parken waar de kunst mooi op uitkomt, maar het neemt Kassel serieus als gesprekspartner en het beschouwt de bewoners als de eerste doelgroep. Het richt zich tot Kassel en de bewoners van Kassel doordat het zich verbindt met wat er al gebeurt, wat er al te zien is, en de geschiedenis van de gebouwen.

AB - Documenta 14 gebruikt Kassel niet als een instrumentele plek met gebouwen en muren en parken waar de kunst mooi op uitkomt, maar het neemt Kassel serieus als gesprekspartner en het beschouwt de bewoners als de eerste doelgroep. Het richt zich tot Kassel en de bewoners van Kassel doordat het zich verbindt met wat er al gebeurt, wat er al te zien is, en de geschiedenis van de gebouwen.

KW - kunst

KW - tentoonstellingen

KW - documenta

M3 - Web publication/site

ER -