De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving?

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

Abstract

De brede school is niet meer weg te denken uit het Nederlandse onderwijslandschap. Daarmee verandert de plaats van de school in de samenleving. Dit hoofdstuk gaat over de veranderingen in de verhoudingen tussen school met ouders, met de buurt en met andere professionele voorzieningen . De auteur laat zien dat het van belang is dat de samenwerking gedragen wordt door een pedagogische visie op het wat en waartoe van opvoeding en onderwijs.
Original languageDutch
Title of host publicationWat is goed onderwijs?
PublisherBoom Lemma
Pages73-91
ISBN (Print)9789059317505
Publication statusPublished - 2012

Keywords

  Cite this

  Doornenbal, J. (2012). De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving? In Wat is goed onderwijs? (pp. 73-91). Boom Lemma.
  Doornenbal, Jeannette. / De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving?. Wat is goed onderwijs?. Boom Lemma, 2012. pp. 73-91
  @inbook{c9c889f8da6e4d30ad262b17bbf6d4f7,
  title = "De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving?",
  abstract = "De brede school is niet meer weg te denken uit het Nederlandse onderwijslandschap. Daarmee verandert de plaats van de school in de samenleving. Dit hoofdstuk gaat over de veranderingen in de verhoudingen tussen school met ouders, met de buurt en met andere professionele voorzieningen . De auteur laat zien dat het van belang is dat de samenwerking gedragen wordt door een pedagogische visie op het wat en waartoe van opvoeding en onderwijs.",
  keywords = "brede scholen, samenleving",
  author = "Jeannette Doornenbal",
  year = "2012",
  language = "Dutch",
  isbn = "9789059317505",
  pages = "73--91",
  booktitle = "Wat is goed onderwijs?",
  publisher = "Boom Lemma",

  }

  Doornenbal, J 2012, De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving? in Wat is goed onderwijs?. Boom Lemma, pp. 73-91.

  De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving? / Doornenbal, Jeannette.

  Wat is goed onderwijs?. Boom Lemma, 2012. p. 73-91.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving?

  AU - Doornenbal, Jeannette

  PY - 2012

  Y1 - 2012

  N2 - De brede school is niet meer weg te denken uit het Nederlandse onderwijslandschap. Daarmee verandert de plaats van de school in de samenleving. Dit hoofdstuk gaat over de veranderingen in de verhoudingen tussen school met ouders, met de buurt en met andere professionele voorzieningen . De auteur laat zien dat het van belang is dat de samenwerking gedragen wordt door een pedagogische visie op het wat en waartoe van opvoeding en onderwijs.

  AB - De brede school is niet meer weg te denken uit het Nederlandse onderwijslandschap. Daarmee verandert de plaats van de school in de samenleving. Dit hoofdstuk gaat over de veranderingen in de verhoudingen tussen school met ouders, met de buurt en met andere professionele voorzieningen . De auteur laat zien dat het van belang is dat de samenwerking gedragen wordt door een pedagogische visie op het wat en waartoe van opvoeding en onderwijs.

  KW - brede scholen

  KW - samenleving

  M3 - Chapter

  SN - 9789059317505

  SP - 73

  EP - 91

  BT - Wat is goed onderwijs?

  PB - Boom Lemma

  ER -

  Doornenbal J. De brede school, een veilig eiland of deel van de samenleving? In Wat is goed onderwijs?. Boom Lemma. 2012. p. 73-91