De brandweer en de energietransitie

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Vlak voor het slapen gaan borrelen mijn gedachten nog even op. Het klimaatprobleem vereist snelle actie. Parijs stelt zware eisen. Geen woorden, maar daden. En het schiet niet erg op. Oké, de overheid heeft met miljarden subsidies een flink aantal windturbines laten plaatsen. Maar vorig jaar steeg onze CO2-emissie met 5%. En het vliegverkeer op Schiphol groeit in 2016 met 10%. Erg weinig mensen lijken zich daar zorgen over te maken.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 12 Oct 2016

Cite this

@misc{df0d8a774f104f3eaef4338e11cdfa2e,
title = "De brandweer en de energietransitie",
abstract = "Vlak voor het slapen gaan borrelen mijn gedachten nog even op. Het klimaatprobleem vereist snelle actie. Parijs stelt zware eisen. Geen woorden, maar daden. En het schiet niet erg op. Ok{\'e}, de overheid heeft met miljarden subsidies een flink aantal windturbines laten plaatsen. Maar vorig jaar steeg onze CO2-emissie met 5{\%}. En het vliegverkeer op Schiphol groeit in 2016 met 10{\%}. Erg weinig mensen lijken zich daar zorgen over te maken.",
keywords = "energietransitie",
author = "Martien Visser",
year = "2016",
month = "10",
day = "12",
language = "Dutch",

}

Visser, M, De brandweer en de energietransitie, 2016, Web publication/site.
De brandweer en de energietransitie. Visser, Martien (Author). 2016.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - De brandweer en de energietransitie

AU - Visser, Martien

PY - 2016/10/12

Y1 - 2016/10/12

N2 - Vlak voor het slapen gaan borrelen mijn gedachten nog even op. Het klimaatprobleem vereist snelle actie. Parijs stelt zware eisen. Geen woorden, maar daden. En het schiet niet erg op. Oké, de overheid heeft met miljarden subsidies een flink aantal windturbines laten plaatsen. Maar vorig jaar steeg onze CO2-emissie met 5%. En het vliegverkeer op Schiphol groeit in 2016 met 10%. Erg weinig mensen lijken zich daar zorgen over te maken.

AB - Vlak voor het slapen gaan borrelen mijn gedachten nog even op. Het klimaatprobleem vereist snelle actie. Parijs stelt zware eisen. Geen woorden, maar daden. En het schiet niet erg op. Oké, de overheid heeft met miljarden subsidies een flink aantal windturbines laten plaatsen. Maar vorig jaar steeg onze CO2-emissie met 5%. En het vliegverkeer op Schiphol groeit in 2016 met 10%. Erg weinig mensen lijken zich daar zorgen over te maken.

KW - energietransitie

M3 - Web publication/site

ER -