Crisis! Re/Constructing Europe

Research output: Book/ReportBookProfessional

23 Downloads (Pure)

Abstract

Elk jaar wordt een afgelegen locatie, zoals een eiland, getransformeerd tot een internationale ontmoetingsplaats waar workshops over kunst, media, gaming, wetenschap, technologie en duurzame innovatie worden gegeven. De uitwisselingsweek is transdisciplinair en stimuleert dialoog en actieve interactie tussen studenten, docenten, gastartiesten en deelnemende bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een klein festival. ​ De publicatie 'Crisis! Re/Constructing Europe' gaat over de Island CQ editie die plaatsvond in Hongarije van 1 tot 13 mei, 2013. Tijdens de voorbereidingen van deze editie werden de media en het politieke debat beheerst door de financiële crisis in Europa. Elk land heeft een andere geschiedenis en dus een unieke relatie met Europa. Dit bracht de vraag naar boven wat de crisis eigenlijk betekende voor de mensen in verschillende Europese landen, en hoe ieder daar op zijn eigen manier mee omging.
Original languageEnglish
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages76
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  • crises
  • arts
  • media
  • games
  • science
  • technology
  • sustainability
  • europe

Cite this

Coumans, A. (2014). Crisis! Re/Constructing Europe. Hanzehogeschool Groningen.
Coumans, Anke. / Crisis! Re/Constructing Europe. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 76 p.
@book{fe557808b2d0455c9bc4def95a1e27fc,
title = "Crisis! Re/Constructing Europe",
abstract = "Elk jaar wordt een afgelegen locatie, zoals een eiland, getransformeerd tot een internationale ontmoetingsplaats waar workshops over kunst, media, gaming, wetenschap, technologie en duurzame innovatie worden gegeven. De uitwisselingsweek is transdisciplinair en stimuleert dialoog en actieve interactie tussen studenten, docenten, gastartiesten en deelnemende bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een klein festival. ​ De publicatie 'Crisis! Re/Constructing Europe' gaat over de Island CQ editie die plaatsvond in Hongarije van 1 tot 13 mei, 2013. Tijdens de voorbereidingen van deze editie werden de media en het politieke debat beheerst door de financi{\"e}le crisis in Europa. Elk land heeft een andere geschiedenis en dus een unieke relatie met Europa. Dit bracht de vraag naar boven wat de crisis eigenlijk betekende voor de mensen in verschillende Europese landen, en hoe ieder daar op zijn eigen manier mee omging.",
keywords = "crises, kunst, media, spellen, wetenschap, technologie, duurzaamheid, europa, crises, arts, media, games, science, technology, sustainability, europe",
author = "Anke Coumans",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Coumans, A 2014, Crisis! Re/Constructing Europe. Hanzehogeschool Groningen.

Crisis! Re/Constructing Europe. / Coumans, Anke.

Hanzehogeschool Groningen, 2014. 76 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - Crisis! Re/Constructing Europe

AU - Coumans, Anke

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Elk jaar wordt een afgelegen locatie, zoals een eiland, getransformeerd tot een internationale ontmoetingsplaats waar workshops over kunst, media, gaming, wetenschap, technologie en duurzame innovatie worden gegeven. De uitwisselingsweek is transdisciplinair en stimuleert dialoog en actieve interactie tussen studenten, docenten, gastartiesten en deelnemende bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een klein festival. ​ De publicatie 'Crisis! Re/Constructing Europe' gaat over de Island CQ editie die plaatsvond in Hongarije van 1 tot 13 mei, 2013. Tijdens de voorbereidingen van deze editie werden de media en het politieke debat beheerst door de financiële crisis in Europa. Elk land heeft een andere geschiedenis en dus een unieke relatie met Europa. Dit bracht de vraag naar boven wat de crisis eigenlijk betekende voor de mensen in verschillende Europese landen, en hoe ieder daar op zijn eigen manier mee omging.

AB - Elk jaar wordt een afgelegen locatie, zoals een eiland, getransformeerd tot een internationale ontmoetingsplaats waar workshops over kunst, media, gaming, wetenschap, technologie en duurzame innovatie worden gegeven. De uitwisselingsweek is transdisciplinair en stimuleert dialoog en actieve interactie tussen studenten, docenten, gastartiesten en deelnemende bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een klein festival. ​ De publicatie 'Crisis! Re/Constructing Europe' gaat over de Island CQ editie die plaatsvond in Hongarije van 1 tot 13 mei, 2013. Tijdens de voorbereidingen van deze editie werden de media en het politieke debat beheerst door de financiële crisis in Europa. Elk land heeft een andere geschiedenis en dus een unieke relatie met Europa. Dit bracht de vraag naar boven wat de crisis eigenlijk betekende voor de mensen in verschillende Europese landen, en hoe ieder daar op zijn eigen manier mee omging.

KW - crises

KW - kunst

KW - media

KW - spellen

KW - wetenschap

KW - technologie

KW - duurzaamheid

KW - europa

KW - crises

KW - arts

KW - media

KW - games

KW - science

KW - technology

KW - sustainability

KW - europe

M3 - Book

BT - Crisis! Re/Constructing Europe

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Coumans A. Crisis! Re/Constructing Europe. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 76 p.