Continuing Personal Development begint in het onderwijs

Gert Walhof

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

11 Downloads (Pure)

Abstract

NEVI CPD heeft de afgelopen jaren steeds een bijdrage geleverd aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Purchasing & Supply Management. De senior purchasing & supply management professionals die lid zijn van Nevi CPD vullen dit op een geheel eigen wijze in. De kennis en ervaring van deze professionals kan een grote stimulans zijn voor de studenten in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) zijn om te kiezen voor “van beroep inkoper”. Een pleidooi voor een intensieve samenwerking tussen de professionals lid van Nevi CPD en het HBO inkooponderwijs.
Original languageDutch
Title of host publicationJubileumboek Nevi CPD
Publication statusPublished - 2014

Keywords

  Cite this

  Walhof, G. (2014). Continuing Personal Development begint in het onderwijs. In Jubileumboek Nevi CPD
  Walhof, Gert. / Continuing Personal Development begint in het onderwijs. Jubileumboek Nevi CPD. 2014.
  @inbook{35ed1cd86ed04591921d3299177c1d36,
  title = "Continuing Personal Development begint in het onderwijs",
  abstract = "NEVI CPD heeft de afgelopen jaren steeds een bijdrage geleverd aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Purchasing & Supply Management. De senior purchasing & supply management professionals die lid zijn van Nevi CPD vullen dit op een geheel eigen wijze in. De kennis en ervaring van deze professionals kan een grote stimulans zijn voor de studenten in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) zijn om te kiezen voor “van beroep inkoper”. Een pleidooi voor een intensieve samenwerking tussen de professionals lid van Nevi CPD en het HBO inkooponderwijs.",
  keywords = "inkoopmanagement, hbo",
  author = "Gert Walhof",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  booktitle = "Jubileumboek Nevi CPD",

  }

  Walhof, G 2014, Continuing Personal Development begint in het onderwijs. in Jubileumboek Nevi CPD.

  Continuing Personal Development begint in het onderwijs. / Walhof, Gert.

  Jubileumboek Nevi CPD. 2014.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Continuing Personal Development begint in het onderwijs

  AU - Walhof, Gert

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - NEVI CPD heeft de afgelopen jaren steeds een bijdrage geleverd aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Purchasing & Supply Management. De senior purchasing & supply management professionals die lid zijn van Nevi CPD vullen dit op een geheel eigen wijze in. De kennis en ervaring van deze professionals kan een grote stimulans zijn voor de studenten in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) zijn om te kiezen voor “van beroep inkoper”. Een pleidooi voor een intensieve samenwerking tussen de professionals lid van Nevi CPD en het HBO inkooponderwijs.

  AB - NEVI CPD heeft de afgelopen jaren steeds een bijdrage geleverd aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Purchasing & Supply Management. De senior purchasing & supply management professionals die lid zijn van Nevi CPD vullen dit op een geheel eigen wijze in. De kennis en ervaring van deze professionals kan een grote stimulans zijn voor de studenten in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) zijn om te kiezen voor “van beroep inkoper”. Een pleidooi voor een intensieve samenwerking tussen de professionals lid van Nevi CPD en het HBO inkooponderwijs.

  KW - inkoopmanagement

  KW - hbo

  M3 - Chapter

  BT - Jubileumboek Nevi CPD

  ER -

  Walhof G. Continuing Personal Development begint in het onderwijs. In Jubileumboek Nevi CPD. 2014