Burgers in interdisciplinair overleg

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

Bij interdisciplinair samenwerken wordt er integraal vanuit gezamenlijke vakgebieden naar een probleem gekeken. Een belangrijk onderdeel hierin is het betrekken van de burger en diens netwerk/vrijwilligers om beslissingen te nemen middels shared-decision-making. Het betrekken van de burger in het interdisciplinair overleg is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want wat wordt dan de rol en positie van de burger. Maar gaat het in het overleg daadwerkelijk om de burger of staan samenwerkingsperikelen centraal?
Original languageDutch
Number of pages6
Publication statusPublished - Dec 2018

Keywords

  • social work
  • cooperation

Cite this

@book{9c7976b54ea64903bc2872cffe7c5fbc,
title = "Burgers in interdisciplinair overleg",
abstract = "Bij interdisciplinair samenwerken wordt er integraal vanuit gezamenlijke vakgebieden naar een probleem gekeken. Een belangrijk onderdeel hierin is het betrekken van de burger en diens netwerk/vrijwilligers om beslissingen te nemen middels shared-decision-making. Het betrekken van de burger in het interdisciplinair overleg is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want wat wordt dan de rol en positie van de burger. Maar gaat het in het overleg daadwerkelijk om de burger of staan samenwerkingsperikelen centraal?",
keywords = "maatschappelijk werk, interdisciplinair overleg, social work, cooperation",
author = "Jolanda Kroes",
year = "2018",
month = "12",
language = "Dutch",

}

Burgers in interdisciplinair overleg. / Kroes, Jolanda.

2018. 6 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Burgers in interdisciplinair overleg

AU - Kroes, Jolanda

PY - 2018/12

Y1 - 2018/12

N2 - Bij interdisciplinair samenwerken wordt er integraal vanuit gezamenlijke vakgebieden naar een probleem gekeken. Een belangrijk onderdeel hierin is het betrekken van de burger en diens netwerk/vrijwilligers om beslissingen te nemen middels shared-decision-making. Het betrekken van de burger in het interdisciplinair overleg is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want wat wordt dan de rol en positie van de burger. Maar gaat het in het overleg daadwerkelijk om de burger of staan samenwerkingsperikelen centraal?

AB - Bij interdisciplinair samenwerken wordt er integraal vanuit gezamenlijke vakgebieden naar een probleem gekeken. Een belangrijk onderdeel hierin is het betrekken van de burger en diens netwerk/vrijwilligers om beslissingen te nemen middels shared-decision-making. Het betrekken van de burger in het interdisciplinair overleg is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want wat wordt dan de rol en positie van de burger. Maar gaat het in het overleg daadwerkelijk om de burger of staan samenwerkingsperikelen centraal?

KW - maatschappelijk werk

KW - interdisciplinair overleg

KW - social work

KW - cooperation

M3 - Report

BT - Burgers in interdisciplinair overleg

ER -