Breedband Noord-Groningen

Annette Klarenbeek, Irene Kelder, Martijn van Noppen, Marije Zegwaard

Research output: Book/ReportReportProfessional

2 Downloads (Pure)

Abstract

De economische ontwikkeling en leefbaarheid in de acht gemeenten van het Hoogeland en de gemeente Slochteren staan door toenemende vergrijzing en krimp onder druk. Om zowel de economische als de sociale leefbaarheid te waarborgen hebben de gemeenten de wens om dit gebied van Nederland te ontsluiten door middel van een glasvezelnetwerk. Met deze discoursanalyse wordt antwoord gegeven op de vraag op welke manier er door de bewoners wordt gesproken over de huidige en toekomstige internetverbinding in verhouding tot de leefbaarheid in hun omgeving.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages28
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  Klarenbeek, A., Kelder, I., van Noppen, M., & Zegwaard, M. (2015). Breedband Noord-Groningen. Hanzehogeschool Groningen.
  Klarenbeek, Annette ; Kelder, Irene ; van Noppen, Martijn ; Zegwaard, Marije. / Breedband Noord-Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 28 p.
  @book{0dde111d52c74e69af90c1b42e501d04,
  title = "Breedband Noord-Groningen",
  abstract = "De economische ontwikkeling en leefbaarheid in de acht gemeenten van het Hoogeland en de gemeente Slochteren staan door toenemende vergrijzing en krimp onder druk. Om zowel de economische als de sociale leefbaarheid te waarborgen hebben de gemeenten de wens om dit gebied van Nederland te ontsluiten door middel van een glasvezelnetwerk. Met deze discoursanalyse wordt antwoord gegeven op de vraag op welke manier er door de bewoners wordt gesproken over de huidige en toekomstige internetverbinding in verhouding tot de leefbaarheid in hun omgeving.",
  keywords = "discoursanalyse, leefbaarheid, internet, breedband, noord-groningen",
  author = "Annette Klarenbeek and Irene Kelder and {van Noppen}, Martijn and Marije Zegwaard",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Klarenbeek, A, Kelder, I, van Noppen, M & Zegwaard, M 2015, Breedband Noord-Groningen. Hanzehogeschool Groningen.

  Breedband Noord-Groningen. / Klarenbeek, Annette; Kelder, Irene; van Noppen, Martijn; Zegwaard, Marije.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 28 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Breedband Noord-Groningen

  AU - Klarenbeek, Annette

  AU - Kelder, Irene

  AU - van Noppen, Martijn

  AU - Zegwaard, Marije

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - De economische ontwikkeling en leefbaarheid in de acht gemeenten van het Hoogeland en de gemeente Slochteren staan door toenemende vergrijzing en krimp onder druk. Om zowel de economische als de sociale leefbaarheid te waarborgen hebben de gemeenten de wens om dit gebied van Nederland te ontsluiten door middel van een glasvezelnetwerk. Met deze discoursanalyse wordt antwoord gegeven op de vraag op welke manier er door de bewoners wordt gesproken over de huidige en toekomstige internetverbinding in verhouding tot de leefbaarheid in hun omgeving.

  AB - De economische ontwikkeling en leefbaarheid in de acht gemeenten van het Hoogeland en de gemeente Slochteren staan door toenemende vergrijzing en krimp onder druk. Om zowel de economische als de sociale leefbaarheid te waarborgen hebben de gemeenten de wens om dit gebied van Nederland te ontsluiten door middel van een glasvezelnetwerk. Met deze discoursanalyse wordt antwoord gegeven op de vraag op welke manier er door de bewoners wordt gesproken over de huidige en toekomstige internetverbinding in verhouding tot de leefbaarheid in hun omgeving.

  KW - discoursanalyse

  KW - leefbaarheid

  KW - internet

  KW - breedband

  KW - noord-groningen

  M3 - Report

  BT - Breedband Noord-Groningen

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Klarenbeek A, Kelder I, van Noppen M, Zegwaard M. Breedband Noord-Groningen. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 28 p.