Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO: een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland

Research output: Book/ReportReportProfessional

26 Downloads (Pure)

Abstract

In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.
Original languageDutch
Place of PublicationGroningen
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages18
Volume1
Edition1
Publication statusPublished - 15 Apr 2018

Keywords

  • regional economy
  • entrepreneurship

Cite this

@book{384a247b7e9b4336982a6b2ea7276e46,
title = "Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO: een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland",
abstract = "In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.",
keywords = "regionale economie, ondernemerschap, duurzame ontwikkelingen, samenleving, samenwerking, regional economy, entrepreneurship",
author = "Egbert Dommerholt and Derwin Schorren",
year = "2018",
month = "4",
day = "15",
language = "Dutch",
volume = "1",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
edition = "1",

}

Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO : een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland. / Dommerholt, Egbert; Schorren, Derwin.

1 ed. Groningen : Hanzehogeschool Groningen, 2018. 18 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO

T2 - een ondernemend ontdekkingsproces in Noord Nederland

AU - Dommerholt, Egbert

AU - Schorren, Derwin

PY - 2018/4/15

Y1 - 2018/4/15

N2 - In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.

AB - In dit document staat de, in het kader van het Interreg North Sea PERISCOPE programma door het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) van de Hanzehogeschool ontwikkelde, Bottom-up Business Opportunity’s (BUBO) methodiek centraal. In het kort behelst het PERISCOPE programma de start van een permanent transnationaal intersectoraal innovatieplatform voor duurzame ontwikkelingen binnen de Noordzeeregio’s. De vraag die het programma gaat beantwoorden is welke mogelijkheden voor nieuwe business er zijn in de Noordzeeregio.

KW - regionale economie

KW - ondernemerschap

KW - duurzame ontwikkelingen

KW - samenleving

KW - samenwerking

KW - regional economy

KW - entrepreneurship

M3 - Report

VL - 1

BT - Bottom-up Business Opportunity’s: BUBO

PB - Hanzehogeschool Groningen

CY - Groningen

ER -