Blog Immo Dijkma - Wat is talent?

Immo Dijkma

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  68 Downloads (Pure)

  Abstract

  De Noorderlingen is een TopProgramma Ondernemerschap, voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend onderwijsprogramma voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf, of hun bestaande bedrijf willen laten groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door succesvolle ondernemers en experts uit de regio.

  Blog: Wat is talent?
  En nog belangrijker: wat denk jij dat het is? Als iets niet lukt, is de vraag: wat doet dat met je? Hoe ga je om met problemen, met tegenslagen, met mislukking? Wat nou als het je niet lukt?
  Original languageDutch
  Title of host publicationDE NOORDERLINGEN 2014 - 2015
  Subtitle of host publicationEen terugblik op een mooi ondernemend jaar!
  EditorsEelco Bakker
  Place of PublicationGroningen
  PublisherDe Noorderlingen
  Pages13
  Publication statusPublished - Jun 2015

  Keywords

  • start ups
  • students
  • entrepreneurship
  • northern netherlands

  Cite this

  Dijkma, I. (2015). Blog Immo Dijkma - Wat is talent? In E. Bakker (Ed.), DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015: Een terugblik op een mooi ondernemend jaar! (pp. 13). Groningen: De Noorderlingen.
  Dijkma, Immo. / Blog Immo Dijkma - Wat is talent?. DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015: Een terugblik op een mooi ondernemend jaar!. editor / Eelco Bakker. Groningen : De Noorderlingen, 2015. pp. 13
  @inbook{91f13b4fa5a54417b15f6c5bd841014f,
  title = "Blog Immo Dijkma - Wat is talent?",
  abstract = "De Noorderlingen is een TopProgramma Ondernemerschap, voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend onderwijsprogramma voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf, of hun bestaande bedrijf willen laten groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door succesvolle ondernemers en experts uit de regio.Blog: Wat is talent?En nog belangrijker: wat denk jij dat het is? Als iets niet lukt, is de vraag: wat doet dat met je? Hoe ga je om met problemen, met tegenslagen, met mislukking? Wat nou als het je niet lukt?",
  keywords = "startende ondernemingen, studenten, ondernemerschap, noord-nederland, start ups, students, entrepreneurship, northern netherlands",
  author = "Immo Dijkma",
  year = "2015",
  month = "6",
  language = "Dutch",
  pages = "13",
  editor = "Eelco Bakker",
  booktitle = "DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015",
  publisher = "De Noorderlingen",

  }

  Dijkma, I 2015, Blog Immo Dijkma - Wat is talent? in E Bakker (ed.), DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015: Een terugblik op een mooi ondernemend jaar!. De Noorderlingen, Groningen, pp. 13.

  Blog Immo Dijkma - Wat is talent? / Dijkma, Immo.

  DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015: Een terugblik op een mooi ondernemend jaar!. ed. / Eelco Bakker. Groningen : De Noorderlingen, 2015. p. 13.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Blog Immo Dijkma - Wat is talent?

  AU - Dijkma, Immo

  PY - 2015/6

  Y1 - 2015/6

  N2 - De Noorderlingen is een TopProgramma Ondernemerschap, voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend onderwijsprogramma voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf, of hun bestaande bedrijf willen laten groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door succesvolle ondernemers en experts uit de regio.Blog: Wat is talent?En nog belangrijker: wat denk jij dat het is? Als iets niet lukt, is de vraag: wat doet dat met je? Hoe ga je om met problemen, met tegenslagen, met mislukking? Wat nou als het je niet lukt?

  AB - De Noorderlingen is een TopProgramma Ondernemerschap, voor ambitieuze en ondernemende studenten uit Noord-Nederland. Het is een uitdagend onderwijsprogramma voor studenten die hun ondernemersidee willen omzetten naar een eigen bedrijf, of hun bestaande bedrijf willen laten groeien. Hierbij worden ze gecoacht en geadviseerd door succesvolle ondernemers en experts uit de regio.Blog: Wat is talent?En nog belangrijker: wat denk jij dat het is? Als iets niet lukt, is de vraag: wat doet dat met je? Hoe ga je om met problemen, met tegenslagen, met mislukking? Wat nou als het je niet lukt?

  KW - startende ondernemingen

  KW - studenten

  KW - ondernemerschap

  KW - noord-nederland

  KW - start ups

  KW - students

  KW - entrepreneurship

  KW - northern netherlands

  M3 - Chapter

  SP - 13

  BT - DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015

  A2 - Bakker, Eelco

  PB - De Noorderlingen

  CY - Groningen

  ER -

  Dijkma I. Blog Immo Dijkma - Wat is talent? In Bakker E, editor, DE NOORDERLINGEN 2014 - 2015: Een terugblik op een mooi ondernemend jaar!. Groningen: De Noorderlingen. 2015. p. 13