Bezoekersprognose Wad & Zoo

Research output: Book/ReportReportProfessional

1 Downloads (Pure)

Abstract

Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages46
Publication statusPublished - Sep 2015

Publication series

NameMarklinq Publicaties
PublisherMarklinq
No.8
ISSN (Electronic)2214-9597

Keywords

  Cite this

  Alsem, K. J., & Wever, J. (2015). Bezoekersprognose Wad & Zoo. (Marklinq Publicaties; No. 8). Hanzehogeschool Groningen.
  Alsem, Karel Jan ; Wever, Jan. / Bezoekersprognose Wad & Zoo. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 p. (Marklinq Publicaties; 8).
  @book{ab41697991d7474396c3ae4bef3c6a8b,
  title = "Bezoekersprognose Wad & Zoo",
  abstract = "Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enqu{\^e}te onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.",
  keywords = "marketing, toeristenindustrie, haalbaarheidsonderzoek, noord-groningen",
  author = "Alsem, {Karel Jan} and Jan Wever",
  year = "2015",
  month = "9",
  language = "Dutch",
  series = "Marklinq Publicaties",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",
  number = "8",

  }

  Alsem, KJ & Wever, J 2015, Bezoekersprognose Wad & Zoo. Marklinq Publicaties, no. 8, Hanzehogeschool Groningen.

  Bezoekersprognose Wad & Zoo. / Alsem, Karel Jan; Wever, Jan.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 p. (Marklinq Publicaties; No. 8).

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Bezoekersprognose Wad & Zoo

  AU - Alsem, Karel Jan

  AU - Wever, Jan

  PY - 2015/9

  Y1 - 2015/9

  N2 - Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.

  AB - Wad & Zoo is een attractie over het natuurlijke leven in de Eems, van bron tot Wad en Noordzee. Oorspronkelijk was de gedachte dat deze attractie in Delfzijl zou komen, maar hij is nu gepland bij de veerboot naar Borkum in de Eemshaven.Marklinq is door het Bestuur van de Stichting Wad & Zoo gevraagd een prognose te maken van het aantal bezoekers en de bestedingen van deze bezoekers voor het nieuwe concept in de Eemshaven. Er zijn drie onderzoekslijnen gevolgd: een enquête onder Borkumgangers, een herijking van een prognose (door Twijnstra & Gudde) van een eerder plan van Wad & Zoo voor Delfzijl en ten slotte zijn enkele interviews met experts en adviseurs gehouden.Dit rapport bevat de eindrapportage met de prognose.

  KW - marketing

  KW - toeristenindustrie

  KW - haalbaarheidsonderzoek

  KW - noord-groningen

  M3 - Report

  T3 - Marklinq Publicaties

  BT - Bezoekersprognose Wad & Zoo

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Alsem KJ, Wever J. Bezoekersprognose Wad & Zoo. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 46 p. (Marklinq Publicaties; 8).