Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut

Hans Hobbelen, I.A.L. Kamp, R.A.T. Looijen, H. Risseeuw, M. Velde, T.P.M.M. Vluggen

Research output: Book/ReportReportProfessional

188 Downloads (Pure)

Abstract

Een Geriatriefysiotherapeut is een geschoolde en vakbekwame fysiotherapeut die zich, middels een, door de NVAO Geaccrediteerde en KNGF en NVFG erkende, opleiding, heeft gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen.
Het specialisme richt zich op verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden, met de focus op het bewegend functioneren.
Het domein van de geriatriefysiotherapie valt onder de medische, bewegings- en gedragswetenschappen en baseert zich op actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken uit deze kennisgebieden.
Original languageDutch
PublisherKoninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
Number of pages47
Publication statusPublished - 2014

Cite this

Hobbelen, H., Kamp, I. A. L., Looijen, R. A. T., Risseeuw, H., Velde, M., & Vluggen, T. P. M. M. (2014). Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Hobbelen, Hans ; Kamp, I.A.L. ; Looijen, R.A.T. ; Risseeuw, H. ; Velde, M. ; Vluggen, T.P.M.M. / Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), 2014. 47 p.
@book{85020701f02b4a1eac5f0f6d642fcf0d,
title = "Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut",
abstract = "Een Geriatriefysiotherapeut is een geschoolde en vakbekwame fysiotherapeut die zich, middels een, door de NVAO Geaccrediteerde en KNGF en NVFG erkende, opleiding, heeft gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen.Het specialisme richt zich op verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden, met de focus op het bewegend functioneren.Het domein van de geriatriefysiotherapie valt onder de medische, bewegings- en gedragswetenschappen en baseert zich op actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken uit deze kennisgebieden.",
keywords = "geriatrische fysiotherapie, beroepsprofiel",
author = "Hans Hobbelen and I.A.L. Kamp and R.A.T. Looijen and H. Risseeuw and M. Velde and T.P.M.M. Vluggen",
note = "Referenties.",
year = "2014",
language = "Dutch",
publisher = "Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)",

}

Hobbelen, H, Kamp, IAL, Looijen, RAT, Risseeuw, H, Velde, M & Vluggen, TPMM 2014, Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut. / Hobbelen, Hans; Kamp, I.A.L.; Looijen, R.A.T.; Risseeuw, H.; Velde, M.; Vluggen, T.P.M.M.

Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), 2014. 47 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut

AU - Hobbelen, Hans

AU - Kamp, I.A.L.

AU - Looijen, R.A.T.

AU - Risseeuw, H.

AU - Velde, M.

AU - Vluggen, T.P.M.M.

N1 - Referenties.

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - Een Geriatriefysiotherapeut is een geschoolde en vakbekwame fysiotherapeut die zich, middels een, door de NVAO Geaccrediteerde en KNGF en NVFG erkende, opleiding, heeft gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen.Het specialisme richt zich op verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden, met de focus op het bewegend functioneren.Het domein van de geriatriefysiotherapie valt onder de medische, bewegings- en gedragswetenschappen en baseert zich op actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken uit deze kennisgebieden.

AB - Een Geriatriefysiotherapeut is een geschoolde en vakbekwame fysiotherapeut die zich, middels een, door de NVAO Geaccrediteerde en KNGF en NVFG erkende, opleiding, heeft gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen.Het specialisme richt zich op verbetering en behoud van gezondheid, zelfredzaamheid, participatie en kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen of ouderen die het risico lopen kwetsbaar te worden, met de focus op het bewegend functioneren.Het domein van de geriatriefysiotherapie valt onder de medische, bewegings- en gedragswetenschappen en baseert zich op actuele wetenschappelijke inzichten, methoden en technieken uit deze kennisgebieden.

KW - geriatrische fysiotherapie

KW - beroepsprofiel

M3 - Report

BT - Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut

PB - Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)

ER -

Hobbelen H, Kamp IAL, Looijen RAT, Risseeuw H, Velde M, Vluggen TPMM. Beroepsprofiel geriatriefysiotherapeut. Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), 2014. 47 p.