Being there

Research output: Other contributionOther research output

Abstract

Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.
Original languageDutch
Number of pages4
Publication statusPublished - 2016

Keywords

  Cite this

  @misc{189df0f172dd4e778749954835762918,
  title = "Being there",
  abstract = "Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.",
  keywords = "leefbaarheid, kunst, noord-groningen",
  author = "Anke Coumans and Frederiek Bennema and Nathalie Beekman",
  year = "2016",
  language = "Dutch",
  type = "Other",

  }

  Being there. / Coumans, Anke; Bennema, Frederiek; Beekman, Nathalie.

  4 p. 2016, proposal Art of Impact.

  Research output: Other contributionOther research output

  TY - GEN

  T1 - Being there

  AU - Coumans, Anke

  AU - Bennema, Frederiek

  AU - Beekman, Nathalie

  PY - 2016

  Y1 - 2016

  N2 - Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.

  AB - Being there is een collectief van kunstenaars, ontwerpers en curatoren dat -vanuit het lectoraat Image in Context- in fasen met behulp van social design, community art en action research impact wil hebben op de leefbaarheid van het door gasbevingen getroffen gebied in Noord-Groningen. Dit projectplan bevat de omschrijving van de eerste fase, namelijk De Verzamelde Werken van een Bewogen Gebied en Slow Mapping.

  KW - leefbaarheid

  KW - kunst

  KW - noord-groningen

  M3 - Other contribution

  ER -