Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  21 Downloads (Pure)

  Abstract

  In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.
  Original languageDutch
  Title of host publicationBarometer maatschappelijk vastgoed
  Subtitle of host publicationMaatschappelijk verantwoord ondernemen
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages555-562
  Number of pages8
  ISBN (Electronic)9789081977456
  Publication statusPublished - 2014

  Cite this

  van den Beemt, A., & Veuger, J. (2014). Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. In Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen (pp. 555-562). Hanzehogeschool Groningen.
  van den Beemt, Annette ; Veuger, Jan. / Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014 : meer vastgoedmanagement uitbesteden. Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 555-562
  @inbook{0ccbff8616864fc5bc980f1b105f7df7,
  title = "Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden",
  abstract = "In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.",
  keywords = "vastgoedmanagement, maatschappelijk vastgoed",
  author = "{van den Beemt}, Annette and Jan Veuger",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  pages = "555--562",
  booktitle = "Barometer maatschappelijk vastgoed",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  van den Beemt, A & Veuger, J 2014, Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. in Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, pp. 555-562.

  Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014 : meer vastgoedmanagement uitbesteden. / van den Beemt, Annette; Veuger, Jan.

  Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 555-562.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  TY - CHAP

  T1 - Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014

  T2 - meer vastgoedmanagement uitbesteden

  AU - van den Beemt, Annette

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.

  AB - In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.

  KW - vastgoedmanagement

  KW - maatschappelijk vastgoed

  M3 - Chapter

  SP - 555

  EP - 562

  BT - Barometer maatschappelijk vastgoed

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  van den Beemt A, Veuger J. Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. In Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 555-562