Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  15 Downloads (Pure)

  Abstract

  In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.
  Original languageDutch
  Title of host publicationBarometer maatschappelijk vastgoed
  Subtitle of host publicationMaatschappelijk verantwoord ondernemen
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Pages555-562
  Number of pages8
  ISBN (Electronic)9789081977456
  Publication statusPublished - 2014

  Keywords

   Cite this

   van den Beemt, A., & Veuger, J. (2014). Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. In Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen (pp. 555-562). Hanzehogeschool Groningen.
   van den Beemt, Annette ; Veuger, Jan. / Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014 : meer vastgoedmanagement uitbesteden. Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, 2014. pp. 555-562
   @inbook{0ccbff8616864fc5bc980f1b105f7df7,
   title = "Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden",
   abstract = "In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.",
   keywords = "vastgoedmanagement, maatschappelijk vastgoed",
   author = "{van den Beemt}, Annette and Jan Veuger",
   year = "2014",
   language = "Dutch",
   pages = "555--562",
   booktitle = "Barometer maatschappelijk vastgoed",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   van den Beemt, A & Veuger, J 2014, Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. in Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, pp. 555-562.

   Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014 : meer vastgoedmanagement uitbesteden. / van den Beemt, Annette; Veuger, Jan.

   Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen, 2014. p. 555-562.

   Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

   TY - CHAP

   T1 - Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014

   T2 - meer vastgoedmanagement uitbesteden

   AU - van den Beemt, Annette

   AU - Veuger, Jan

   PY - 2014

   Y1 - 2014

   N2 - In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.

   AB - In het voorjaar van 2014 is voor het eerst een vragenlijst over vastgoedmanagement verstuurd aan particuliere, institutionele, gemeentelijke opdrachtgevers / beleggers en corporaties. De resultaten zijn anoniem verwerkt. Dit onderzoek is uitgevoerd door het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen in opdracht van Vastgoedmanagement Nederland (VGM NL), de branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers in Nederland. De vragenlijst heeft vijf weken opengestaan en is door 150 organisaties ingevuld.

   KW - vastgoedmanagement

   KW - maatschappelijk vastgoed

   M3 - Chapter

   SP - 555

   EP - 562

   BT - Barometer maatschappelijk vastgoed

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -

   van den Beemt A, Veuger J. Barometer vastgoedmanagement Nederland 2014: meer vastgoedmanagement uitbesteden. In Barometer maatschappelijk vastgoed: Maatschappelijk verantwoord ondernemen . Hanzehogeschool Groningen. 2014. p. 555-562