Barometer Maatschappelijk Vastgoed: maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jan Veuger

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  249 Downloads (Pure)

  Abstract

  De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het zevende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages591
  ISBN (Electronic)978-90-819774-5-6
  ISBN (Print)978-90-819774-5-6
  Publication statusPublished - 2014

  Keywords

  • real estate

  Cite this

  Veuger, Jan. / Barometer Maatschappelijk Vastgoed : maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 591 p.
  @book{0cfe883d81e545fcaae10525aa3a81c5,
  title = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed: maatschappelijk verantwoord ondernemen",
  abstract = "De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is {\'e}{\'e}n van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het zevende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.",
  keywords = "maatschappelijk vastgoed, real estate",
  author = "Jan Veuger",
  year = "2014",
  language = "Dutch",
  isbn = "978-90-819774-5-6",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Barometer Maatschappelijk Vastgoed : maatschappelijk verantwoord ondernemen. / Veuger, Jan.

  Hanzehogeschool Groningen, 2014. 591 p.

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Barometer Maatschappelijk Vastgoed

  T2 - maatschappelijk verantwoord ondernemen

  AU - Veuger, Jan

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het zevende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

  AB - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het zevende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

  KW - maatschappelijk vastgoed

  KW - real estate

  M3 - Book

  SN - 978-90-819774-5-6

  BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -

  Veuger J. Barometer Maatschappelijk Vastgoed: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 591 p.