Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed

Jan Veuger, Annette van den Beemt, Eltje de Klerk, Dirk Kootstra, C.L.A. Worms

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  100 Downloads (Pure)

  Abstract

  De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages514
  ISBN (Electronic)978-90-819774-9-4
  Publication statusPublished - 5 Oct 2016

  Cite this

  Veuger, J., van den Beemt, A., de Klerk, E., Kootstra, D., & Worms, C. L. A. (2016). Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen.
  Veuger, Jan ; van den Beemt, Annette ; de Klerk, Eltje ; Kootstra, Dirk ; Worms, C.L.A. / Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016 : onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 514 p.
  @book{2add03207bc1402b84a8f9193dfb73e6,
  title = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed",
  abstract = "De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is {\'e}{\'e}n van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.",
  keywords = "Zorgvastgoed, Gemeentelijk vastgoed",
  author = "Jan Veuger and {van den Beemt}, Annette and {de Klerk}, Eltje and Dirk Kootstra and C.L.A. Worms",
  year = "2016",
  month = "10",
  day = "5",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016 : onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. / Veuger, Jan; van den Beemt, Annette; de Klerk, Eltje; Kootstra, Dirk; Worms, C.L.A.

  Hanzehogeschool Groningen, 2016. 514 p.

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

  T2 - onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed

  AU - Veuger, Jan

  AU - van den Beemt, Annette

  AU - de Klerk, Eltje

  AU - Kootstra, Dirk

  AU - Worms, C.L.A.

  PY - 2016/10/5

  Y1 - 2016/10/5

  N2 - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

  AB - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

  KW - Zorgvastgoed

  KW - Gemeentelijk vastgoed

  UR - http://www.corporaterem.nl/wp-content/uploads/Barometer2016.pdf

  M3 - Book

  BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -