Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed

Jan Veuger, Annette van den Beemt, Eltje de Klerk, Dirk Kootstra, C.L.A. Worms

  Research output: Book/ReportBookProfessional

  68 Downloads (Pure)

  Abstract

  De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.
  Original languageDutch
  PublisherHanzehogeschool Groningen
  Number of pages514
  ISBN (Electronic)978-90-819774-9-4
  Publication statusPublished - 5 Oct 2016

  Keywords

   Cite this

   Veuger, J., van den Beemt, A., de Klerk, E., Kootstra, D., & Worms, C. L. A. (2016). Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen.
   Veuger, Jan ; van den Beemt, Annette ; de Klerk, Eltje ; Kootstra, Dirk ; Worms, C.L.A. / Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016 : onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. Hanzehogeschool Groningen, 2016. 514 p.
   @book{2add03207bc1402b84a8f9193dfb73e6,
   title = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016: onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed",
   abstract = "De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is {\'e}{\'e}n van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.",
   keywords = "Zorgvastgoed, Gemeentelijk vastgoed",
   author = "Jan Veuger and {van den Beemt}, Annette and {de Klerk}, Eltje and Dirk Kootstra and C.L.A. Worms",
   year = "2016",
   month = "10",
   day = "5",
   language = "Dutch",
   publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

   }

   Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016 : onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed. / Veuger, Jan; van den Beemt, Annette; de Klerk, Eltje; Kootstra, Dirk; Worms, C.L.A.

   Hanzehogeschool Groningen, 2016. 514 p.

   Research output: Book/ReportBookProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

   T2 - onderzoeken, trends en ontwikkelingen in zorgvastgoed en gemeentelijk vastgoed

   AU - Veuger, Jan

   AU - van den Beemt, Annette

   AU - de Klerk, Eltje

   AU - Kootstra, Dirk

   AU - Worms, C.L.A.

   PY - 2016/10/5

   Y1 - 2016/10/5

   N2 - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

   AB - De Barometer Maatschappelijk Vastgoed is een jaarlijks terugkerende publicatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en is één van de producten van het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed. Voor het negende achtereenvolgende jaar presenteren wij trends en ontwikkelingen van maatschappelijk vastgoed zoals we die in het voorgaande jaar hebben kunnen waarnemen. Hoewel het boek niet allesomvattend is, geeft het een goed beeld van de thema’s die volgens maatschappelijk vastgoedexperts actueel en belangwekkend zijn.

   KW - Zorgvastgoed

   KW - Gemeentelijk vastgoed

   UR - http://www.corporaterem.nl/wp-content/uploads/Barometer2016.pdf

   M3 - Book

   BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2016

   PB - Hanzehogeschool Groningen

   ER -