Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012: regionale samenwerking voor beheer gemeentelijk vastgoed

  Research output: Contribution to journalArticleProfessional

  10 Downloads (Pure)

  Abstract

  Regionale samenwerking voor beheer van maatschappelijk vastgoed zal in tijden van bezuinigingen toenemen. Dat is de belangrijkste conclusie uit het jaarlijkse onderzoek Barometer Gemeeentelijk Vastgoed dat dit jaar voor de vijfde keer is uitgevoerd. Het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte onderzocht het vastgoedbeleid van 76 gemeenten. De resultaten staan in het boek Barometer Gemeentelijk Vastgoed: Onderzoeken en visie dat wordt gepresenteerd tijdens het congres Presentatie Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012 op 8 november in het Kulturhus De Bijenkorf in Borne.
  Original languageDutch
  Pages (from-to)68-69
  JournalVastgoedmarkt
  Volume39
  Issue number10
  Publication statusPublished - Oct 2012

  Keywords

   Cite this

   @article{c9995a8b70e84344b1eb5d6c4afe19f3,
   title = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012: regionale samenwerking voor beheer gemeentelijk vastgoed",
   abstract = "Regionale samenwerking voor beheer van maatschappelijk vastgoed zal in tijden van bezuinigingen toenemen. Dat is de belangrijkste conclusie uit het jaarlijkse onderzoek Barometer Gemeeentelijk Vastgoed dat dit jaar voor de vijfde keer is uitgevoerd. Het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte onderzocht het vastgoedbeleid van 76 gemeenten. De resultaten staan in het boek Barometer Gemeentelijk Vastgoed: Onderzoeken en visie dat wordt gepresenteerd tijdens het congres Presentatie Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012 op 8 november in het Kulturhus De Bijenkorf in Borne.",
   keywords = "maatschappelijk vastgoed",
   author = "{van den Beemt}, Annette and Jan Veuger",
   year = "2012",
   month = "10",
   language = "Dutch",
   volume = "39",
   pages = "68--69",
   journal = "Vastgoedmarkt",
   issn = "1387-6554",
   publisher = "BIM Media",
   number = "10",

   }

   Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012 : regionale samenwerking voor beheer gemeentelijk vastgoed. / van den Beemt, Annette; Veuger, Jan.

   In: Vastgoedmarkt, Vol. 39, No. 10, 10.2012, p. 68-69.

   Research output: Contribution to journalArticleProfessional

   TY - JOUR

   T1 - Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012

   T2 - regionale samenwerking voor beheer gemeentelijk vastgoed

   AU - van den Beemt, Annette

   AU - Veuger, Jan

   PY - 2012/10

   Y1 - 2012/10

   N2 - Regionale samenwerking voor beheer van maatschappelijk vastgoed zal in tijden van bezuinigingen toenemen. Dat is de belangrijkste conclusie uit het jaarlijkse onderzoek Barometer Gemeeentelijk Vastgoed dat dit jaar voor de vijfde keer is uitgevoerd. Het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte onderzocht het vastgoedbeleid van 76 gemeenten. De resultaten staan in het boek Barometer Gemeentelijk Vastgoed: Onderzoeken en visie dat wordt gepresenteerd tijdens het congres Presentatie Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012 op 8 november in het Kulturhus De Bijenkorf in Borne.

   AB - Regionale samenwerking voor beheer van maatschappelijk vastgoed zal in tijden van bezuinigingen toenemen. Dat is de belangrijkste conclusie uit het jaarlijkse onderzoek Barometer Gemeeentelijk Vastgoed dat dit jaar voor de vijfde keer is uitgevoerd. Het lectoraat Maatschappelijk Vastgoed van het Kenniscentrum NoorderRuimte onderzocht het vastgoedbeleid van 76 gemeenten. De resultaten staan in het boek Barometer Gemeentelijk Vastgoed: Onderzoeken en visie dat wordt gepresenteerd tijdens het congres Presentatie Barometer Maatschappelijk Vastgoed 2012 op 8 november in het Kulturhus De Bijenkorf in Borne.

   KW - maatschappelijk vastgoed

   M3 - Article

   VL - 39

   SP - 68

   EP - 69

   JO - Vastgoedmarkt

   JF - Vastgoedmarkt

   SN - 1387-6554

   IS - 10

   ER -