Barometer maatschappelijk vastgoed 2011: resultaten van het onderzoek

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

  15 Downloads (Pure)

  Abstract

  Deze rapportage bevat de resultaten van het onderzoek ‘Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2011’. Dit onderzoek is uitgevoerd door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen, in opdracht van het Consortium Maatschappelijk Vastgoed. Het begin is gemaakt door een groep studenten¹ van de opleiding Vastgoed & Makelaardij onder supervisie van mevrouw drs. J.M. Terlaak Poot. Daarna is het onderzoek voortgezet in de vorm van een afstudeeronderzoek onder supervisie van mevrouw A. Tjeerdsma MSc. Dit jaar zijn aanvullende vragen over cultureel maatschappelijk vastgoed in de Barometer opgenomen. Een uitgebreide toelichting vindt u in het artikel van mevrouw Eltje de Klerk.
  Original languageDutch
  Title of host publicationBarometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed
  Subtitle of host publication2011-2015
  EditorsElise Leijstra, Lies Oldenhof
  Place of PublicationGroningen
  PublisherConsortium Maatschappelijk Vastgoed
  Pages12-26
  Publication statusPublished - Sep 2011

  Keywords

   Cite this

   van den Beemt, A., & Veuger, J. (2011). Barometer maatschappelijk vastgoed 2011: resultaten van het onderzoek. In E. Leijstra, & L. Oldenhof (Eds.), Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed: 2011-2015 (pp. 12-26). Groningen: Consortium Maatschappelijk Vastgoed.
   van den Beemt, Annette ; Veuger, Jan. / Barometer maatschappelijk vastgoed 2011 : resultaten van het onderzoek. Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed: 2011-2015 . editor / Elise Leijstra ; Lies Oldenhof. Groningen : Consortium Maatschappelijk Vastgoed, 2011. pp. 12-26
   @inbook{366a7701c39a46c3b3e221882805cc79,
   title = "Barometer maatschappelijk vastgoed 2011: resultaten van het onderzoek",
   abstract = "Deze rapportage bevat de resultaten van het onderzoek ‘Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2011’. Dit onderzoek is uitgevoerd door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen, in opdracht van het Consortium Maatschappelijk Vastgoed. Het begin is gemaakt door een groep studenten¹ van de opleiding Vastgoed & Makelaardij onder supervisie van mevrouw drs. J.M. Terlaak Poot. Daarna is het onderzoek voortgezet in de vorm van een afstudeeronderzoek onder supervisie van mevrouw A. Tjeerdsma MSc. Dit jaar zijn aanvullende vragen over cultureel maatschappelijk vastgoed in de Barometer opgenomen. Een uitgebreide toelichting vindt u in het artikel van mevrouw Eltje de Klerk.",
   keywords = "gemeenten (overheid), vastgoed, gemeentelijke huisvesting",
   author = "{van den Beemt}, Annette and Jan Veuger",
   year = "2011",
   month = "9",
   language = "Dutch",
   pages = "12--26",
   editor = "Elise Leijstra and Lies Oldenhof",
   booktitle = "Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed",
   publisher = "Consortium Maatschappelijk Vastgoed",

   }

   van den Beemt, A & Veuger, J 2011, Barometer maatschappelijk vastgoed 2011: resultaten van het onderzoek. in E Leijstra & L Oldenhof (eds), Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed: 2011-2015 . Consortium Maatschappelijk Vastgoed, Groningen, pp. 12-26.

   Barometer maatschappelijk vastgoed 2011 : resultaten van het onderzoek. / van den Beemt, Annette; Veuger, Jan.

   Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed: 2011-2015 . ed. / Elise Leijstra; Lies Oldenhof. Groningen : Consortium Maatschappelijk Vastgoed, 2011. p. 12-26.

   Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapterProfessional

   TY - CHAP

   T1 - Barometer maatschappelijk vastgoed 2011

   T2 - resultaten van het onderzoek

   AU - van den Beemt, Annette

   AU - Veuger, Jan

   PY - 2011/9

   Y1 - 2011/9

   N2 - Deze rapportage bevat de resultaten van het onderzoek ‘Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2011’. Dit onderzoek is uitgevoerd door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen, in opdracht van het Consortium Maatschappelijk Vastgoed. Het begin is gemaakt door een groep studenten¹ van de opleiding Vastgoed & Makelaardij onder supervisie van mevrouw drs. J.M. Terlaak Poot. Daarna is het onderzoek voortgezet in de vorm van een afstudeeronderzoek onder supervisie van mevrouw A. Tjeerdsma MSc. Dit jaar zijn aanvullende vragen over cultureel maatschappelijk vastgoed in de Barometer opgenomen. Een uitgebreide toelichting vindt u in het artikel van mevrouw Eltje de Klerk.

   AB - Deze rapportage bevat de resultaten van het onderzoek ‘Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2011’. Dit onderzoek is uitgevoerd door het Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling NoorderRuimte van de Hanzehogeschool Groningen, in opdracht van het Consortium Maatschappelijk Vastgoed. Het begin is gemaakt door een groep studenten¹ van de opleiding Vastgoed & Makelaardij onder supervisie van mevrouw drs. J.M. Terlaak Poot. Daarna is het onderzoek voortgezet in de vorm van een afstudeeronderzoek onder supervisie van mevrouw A. Tjeerdsma MSc. Dit jaar zijn aanvullende vragen over cultureel maatschappelijk vastgoed in de Barometer opgenomen. Een uitgebreide toelichting vindt u in het artikel van mevrouw Eltje de Klerk.

   KW - gemeenten (overheid)

   KW - vastgoed

   KW - gemeentelijke huisvesting

   M3 - Chapter

   SP - 12

   EP - 26

   BT - Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed

   A2 - Leijstra, Elise

   A2 - Oldenhof, Lies

   PB - Consortium Maatschappelijk Vastgoed

   CY - Groningen

   ER -

   van den Beemt A, Veuger J. Barometer maatschappelijk vastgoed 2011: resultaten van het onderzoek. In Leijstra E, Oldenhof L, editors, Barometer Maatschappelijk Vastgoed, trends & ontwikkelingen in maatschappelijk vastgoed: 2011-2015 . Groningen: Consortium Maatschappelijk Vastgoed. 2011. p. 12-26