Awareness game Ondernemen

Petra van Dam

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  33 Downloads (Pure)

  Abstract

  Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.
  Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!
  Original languageDutch
  Publishers.n.
  Number of pages10
  Publication statusPublished - 2015

  Cite this

  van Dam, P. (2015). Awareness game Ondernemen. s.n.
  van Dam, Petra. / Awareness game Ondernemen. s.n., 2015. 10 p.
  @book{153a4eba3efd476ba7f6298ad4eab037,
  title = "Awareness game Ondernemen",
  abstract = "Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!",
  keywords = "hoger onderwijs, zelfkennis, ondernemerschap, studenten",
  author = "{van Dam}, Petra",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "s.n.",

  }

  van Dam, P 2015, Awareness game Ondernemen. s.n.

  Awareness game Ondernemen. / van Dam, Petra.

  s.n., 2015. 10 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Awareness game Ondernemen

  AU - van Dam, Petra

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!

  AB - Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!

  KW - hoger onderwijs

  KW - zelfkennis

  KW - ondernemerschap

  KW - studenten

  M3 - Report

  BT - Awareness game Ondernemen

  PB - s.n.

  ER -

  van Dam P. Awareness game Ondernemen. s.n., 2015. 10 p.