Awareness game Ondernemen

Petra van Dam

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  24 Downloads (Pure)

  Abstract

  Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.
  Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!
  Original languageDutch
  Publishers.n.
  Number of pages10
  Publication statusPublished - 2015

  Keywords

   Cite this

   van Dam, P. (2015). Awareness game Ondernemen. s.n.
   van Dam, Petra. / Awareness game Ondernemen. s.n., 2015. 10 p.
   @book{153a4eba3efd476ba7f6298ad4eab037,
   title = "Awareness game Ondernemen",
   abstract = "Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!",
   keywords = "hoger onderwijs, zelfkennis, ondernemerschap, studenten",
   author = "{van Dam}, Petra",
   year = "2015",
   language = "Dutch",
   publisher = "s.n.",

   }

   van Dam, P 2015, Awareness game Ondernemen. s.n.

   Awareness game Ondernemen. / van Dam, Petra.

   s.n., 2015. 10 p.

   Research output: Book/ReportReportProfessional

   TY - BOOK

   T1 - Awareness game Ondernemen

   AU - van Dam, Petra

   PY - 2015

   Y1 - 2015

   N2 - Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!

   AB - Ondernemend zijn wordt steeds belangrijker. Maatschappelijk wordt er steeds meer waarde gehecht aan zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen. Werkgevers geven de voorkeur aan medewerkers met een ondernemende houding. Een ondernemende houding helpt om mogelijkheden te zien en ook daadwerkelijk te realiseren.Door zich een ondernemende houding eigen te maken, leert een student zelf richting te geven en heeft hij meer plezier in wat hij doet. Buiten kaders denken, kansen zien, op mensen afstappen, een netwerk onderhouden en initiatief nemen; daar komt hij verder mee!

   KW - hoger onderwijs

   KW - zelfkennis

   KW - ondernemerschap

   KW - studenten

   M3 - Report

   BT - Awareness game Ondernemen

   PB - s.n.

   ER -

   van Dam P. Awareness game Ondernemen. s.n., 2015. 10 p.