Arme warmtenetten

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 9 Feb 2017

Keywords

  Cite this

  Visser, Martien (Author). / Arme warmtenetten. [Web publication/site].
  @misc{db889ffc86d14aadb102f711de31ec4c,
  title = "Arme warmtenetten",
  abstract = "Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een {"}kleine-velden-beleid{"} introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.",
  keywords = "energie, energietransitie, warmtenetwerken, regulering",
  author = "Martien Visser",
  year = "2017",
  month = "2",
  day = "9",
  language = "Dutch",

  }

  Visser, M, Arme warmtenetten, 2017, Web publication/site.
  Arme warmtenetten. Visser, Martien (Author). 2017.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Arme warmtenetten

  AU - Visser, Martien

  PY - 2017/2/9

  Y1 - 2017/2/9

  N2 - Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.

  AB - Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.

  KW - energie

  KW - energietransitie

  KW - warmtenetwerken

  KW - regulering

  M3 - Web publication/site

  ER -