Arme warmtenetten

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 9 Feb 2017

Cite this

Visser, Martien (Author). / Arme warmtenetten. [Web publication/site].
@misc{db889ffc86d14aadb102f711de31ec4c,
title = "Arme warmtenetten",
abstract = "Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een {"}kleine-velden-beleid{"} introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.",
keywords = "energie, energietransitie, warmtenetwerken, regulering",
author = "Martien Visser",
year = "2017",
month = "2",
day = "9",
language = "Dutch",

}

Visser, M, Arme warmtenetten, 2017, Web publication/site.
Arme warmtenetten. Visser, Martien (Author). 2017.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Arme warmtenetten

AU - Visser, Martien

PY - 2017/2/9

Y1 - 2017/2/9

N2 - Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.

AB - Als we het echt willen, dan zouden we een voorbeeld aan de ontwikkeling van aardgas in Nederland moeten nemen. Vergeet dan die malle marktwerking! Kies voor landelijke regie, met integrale afweging, heldere besluitvorming en lokale uitvoering. Laten we dan werk gaan maken van kostenreductie. En laten we voor geothermie een "kleine-velden-beleid" introduceren, waardoor die techniek en tegen aantrekkelijk voorwaarden, waaronder een minimum afnamegarantie, tot grote bloei kan komen.

KW - energie

KW - energietransitie

KW - warmtenetwerken

KW - regulering

M3 - Web publication/site

ER -