Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

Niels van Steenis, Rutger ten Have

Research output: Book/ReportReportProfessional

Abstract

De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.
Notitie van de HG en de RUG.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages9
Publication statusPublished - 5 Aug 2014

Cite this

van Steenis, N., & ten Have, R. (2014). Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen.
van Steenis, Niels ; ten Have, Rutger. / Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 p.
@book{f403b0e4ccda401982b38312b154378e,
title = "Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen",
abstract = "De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.",
keywords = "vervoer, capaciteit, autonomiteit, bereikbaarheid, regio groningen-assen",
author = "{van Steenis}, Niels and {ten Have}, Rutger",
year = "2014",
month = "8",
day = "5",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

van Steenis, N & ten Have, R 2014, Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen.

Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. / van Steenis, Niels; ten Have, Rutger.

Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

AU - van Steenis, Niels

AU - ten Have, Rutger

PY - 2014/8/5

Y1 - 2014/8/5

N2 - De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.

AB - De capaciteit van het vervoer in de regio Groningen-Assen loopt tegen zijn grenzen aan. Om te voorkomen dat bereikbaarheid van Assen, Groningen en de omliggende dorpen een knelpunt gaat vormen, zal actie moeten worden ondernomen. Nieuwe technologie (autonoom vervoer) kan echter een interessante oplossing bieden voor het vervoersvraagstuk van de regio Groningen-Assen. In dit document wordt aangegeven hoe autonoom vervoer aansluit bij de ambities van de regio Groningen Assen en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om hier invulling aan te geven.Notitie van de HG en de RUG.

KW - vervoer

KW - capaciteit

KW - autonomiteit

KW - bereikbaarheid

KW - regio groningen-assen

M3 - Report

BT - Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

van Steenis N, ten Have R. Argumentatie kansrijkheid autonoom vervoer voor regio Groningen-Assen. Hanzehogeschool Groningen, 2014. 9 p.