Architectuur en geluk

Sabine Meier

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

In het voorgaande nummer van Volonté Générale zet Boudewijn Wijnacker in zijn artikel 'Ruimte voor discussie?' uiteen hoe architectuur en stedelijke omgeving invloed hebben op het gedrag van mensen. Sabine Meier reageert op dit artikel en voegt een extra dimensie toe, namelijk de perceptie van architectuur door sociale factoren.
Original languageDutch
Publication statusPublished - Mar 2013

Cite this

Meier, S. (Author). (2013). Architectuur en geluk. Web publication/site, Retrieved from http://www.volontegenerale.nl/reacties/architectuur-en-geluk/
Meier, Sabine (Author). / Architectuur en geluk. [Web publication/site].
@misc{fc9d78f96a99487b805f463ef17525c3,
title = "Architectuur en geluk",
abstract = "In het voorgaande nummer van Volont{\'e} G{\'e}n{\'e}rale zet Boudewijn Wijnacker in zijn artikel 'Ruimte voor discussie?' uiteen hoe architectuur en stedelijke omgeving invloed hebben op het gedrag van mensen. Sabine Meier reageert op dit artikel en voegt een extra dimensie toe, namelijk de perceptie van architectuur door sociale factoren.",
keywords = "architectuur, geluk, sociale aspecten, perceptie",
author = "Sabine Meier",
year = "2013",
month = "3",
language = "Dutch",

}

Meier, S, Architectuur en geluk, 2013, Web publication/site.
Architectuur en geluk. Meier, Sabine (Author). 2013.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - Architectuur en geluk

AU - Meier, Sabine

PY - 2013/3

Y1 - 2013/3

N2 - In het voorgaande nummer van Volonté Générale zet Boudewijn Wijnacker in zijn artikel 'Ruimte voor discussie?' uiteen hoe architectuur en stedelijke omgeving invloed hebben op het gedrag van mensen. Sabine Meier reageert op dit artikel en voegt een extra dimensie toe, namelijk de perceptie van architectuur door sociale factoren.

AB - In het voorgaande nummer van Volonté Générale zet Boudewijn Wijnacker in zijn artikel 'Ruimte voor discussie?' uiteen hoe architectuur en stedelijke omgeving invloed hebben op het gedrag van mensen. Sabine Meier reageert op dit artikel en voegt een extra dimensie toe, namelijk de perceptie van architectuur door sociale factoren.

KW - architectuur

KW - geluk

KW - sociale aspecten

KW - perceptie

M3 - Web publication/site

ER -

Meier S (Author). Architectuur en geluk 2013.