Arbeidspools door ondernemers: do’s en don’ts

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  11 Downloads (Pure)

  Abstract

  Uit het project Sociaal in het bestek bleek dat ondernemers graag samen invulling willen geven aan social return verplichtingen in aanbestedingen. Door samen arbeidspools in te richten van waaruit werknemers ingezet kunnen worden kunnen zij niet alleen invulling geven aan social return, maar ook aan de verplichtingen in de Participatiewet en kunnen zij de quoteringsregeling voorkomen. Het onderzoek richtte zich op de juridische vormgeving van arbeidspools en op de ervaringen van ondernemers met de inrichting van arbeidspools.
  Original languageDutch
  Publication statusPublished - 26 Mar 2015

  Cite this

  @misc{b52060af32be48dbb7f893b89e9d78d0,
  title = "Arbeidspools door ondernemers: do’s en don’ts",
  abstract = "Uit het project Sociaal in het bestek bleek dat ondernemers graag samen invulling willen geven aan social return verplichtingen in aanbestedingen. Door samen arbeidspools in te richten van waaruit werknemers ingezet kunnen worden kunnen zij niet alleen invulling geven aan social return, maar ook aan de verplichtingen in de Participatiewet en kunnen zij de quoteringsregeling voorkomen. Het onderzoek richtte zich op de juridische vormgeving van arbeidspools en op de ervaringen van ondernemers met de inrichting van arbeidspools.",
  keywords = "arbeidspools, ondernemers, social return, quoteringsregelingen",
  author = "Petra Oden",
  year = "2015",
  month = "3",
  day = "26",
  language = "Dutch",

  }

  Arbeidspools door ondernemers: do’s en don’ts. Oden, Petra (Author). 2015.

  Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

  TY - ADVS

  T1 - Arbeidspools door ondernemers: do’s en don’ts

  AU - Oden, Petra

  PY - 2015/3/26

  Y1 - 2015/3/26

  N2 - Uit het project Sociaal in het bestek bleek dat ondernemers graag samen invulling willen geven aan social return verplichtingen in aanbestedingen. Door samen arbeidspools in te richten van waaruit werknemers ingezet kunnen worden kunnen zij niet alleen invulling geven aan social return, maar ook aan de verplichtingen in de Participatiewet en kunnen zij de quoteringsregeling voorkomen. Het onderzoek richtte zich op de juridische vormgeving van arbeidspools en op de ervaringen van ondernemers met de inrichting van arbeidspools.

  AB - Uit het project Sociaal in het bestek bleek dat ondernemers graag samen invulling willen geven aan social return verplichtingen in aanbestedingen. Door samen arbeidspools in te richten van waaruit werknemers ingezet kunnen worden kunnen zij niet alleen invulling geven aan social return, maar ook aan de verplichtingen in de Participatiewet en kunnen zij de quoteringsregeling voorkomen. Het onderzoek richtte zich op de juridische vormgeving van arbeidspools en op de ervaringen van ondernemers met de inrichting van arbeidspools.

  KW - arbeidspools

  KW - ondernemers

  KW - social return

  KW - quoteringsregelingen

  M3 - Web publication/site

  ER -