Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd

Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

15 Downloads (Pure)

Abstract

Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:
- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s
- Voorbereiding beoordeling lectoraat
- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat
- Herijking criteria voor Honours programma’s
- Gezamenlijk werken aan een eindproduct
In dit verslag kunt u de bevindingen lezen.
Original languageDutch
Number of pages23
Publication statusPublished - 2013
EventKenniskring tweedaagse - Ekenstein, Appingedam
Duration: 28 Feb 20131 Mar 2013

Conference

ConferenceKenniskring tweedaagse
CityAppingedam
Period28/02/131/03/13

Keywords

  Cite this

  Wolfensberger, M. (2013). Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd. Paper presented at Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .
  Wolfensberger, Marca. / Aarden, zaaien, voeden, groeien : het lectoraat verduurzaamd. Paper presented at Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .23 p.
  @conference{eaa15c91b74948e29f320ece55f45a59,
  title = "Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd",
  abstract = "Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comit{\'e} (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.",
  keywords = "hoger onderwijs, lectoraten, kenniskringen",
  author = "Marca Wolfensberger",
  year = "2013",
  language = "Dutch",
  note = "Kenniskring tweedaagse ; Conference date: 28-02-2013 Through 01-03-2013",

  }

  Wolfensberger, M 2013, 'Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd' Paper presented at, Appingedam, 28/02/13 - 1/03/13, .

  Aarden, zaaien, voeden, groeien : het lectoraat verduurzaamd. / Wolfensberger, Marca.

  2013. Paper presented at Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .

  Research output: Contribution to conferencePaperOther research output

  TY - CONF

  T1 - Aarden, zaaien, voeden, groeien

  T2 - het lectoraat verduurzaamd

  AU - Wolfensberger, Marca

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.

  AB - Het lectoraat Excellentie in Hoger onderwijs en samenleving, onder leiding van dr. Marca Wolfensberger heeft een tweedaagse georganiseerd voor de leden van de kenniskring, waarin de verduurzaming van het lectoraat centraal heeft gestaan. De volgende doelen stond het organiserend comité (Tineke Kingma en Eti de Vries, twee leden van de kenniskring) voor ogen:- Samen werken aan een verduurzaamde visie en toekomst van het lectoraat door middel van trendanalyse en toekomstscenario’s- Voorbereiding beoordeling lectoraat- Samen bepalen van de onderzoeksgebieden van het lectoraat- Herijking criteria voor Honours programma’s- Gezamenlijk werken aan een eindproductIn dit verslag kunt u de bevindingen lezen.

  KW - hoger onderwijs

  KW - lectoraten

  KW - kenniskringen

  M3 - Paper

  ER -

  Wolfensberger M. Aarden, zaaien, voeden, groeien: het lectoraat verduurzaamd. 2013. Paper presented at Kenniskring tweedaagse, Appingedam, .