Aan de slag met honors: praktijklessen uit Europa

Research output: Book/ReportReportProfessional

18 Downloads (Pure)

Abstract

In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages16
Publication statusPublished - 2015

Keywords

  Cite this

  @book{cba35e04b9634f9b8760fb99606ca9d6,
  title = "Aan de slag met honors: praktijklessen uit Europa",
  abstract = "In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.",
  keywords = "hoger onderwijs, honoursprogramma's",
  author = "Marca Wolfensberger and Maarten Hogenstijn",
  year = "2015",
  language = "Dutch",
  publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

  }

  Aan de slag met honors : praktijklessen uit Europa. / Wolfensberger, Marca; Hogenstijn, Maarten.

  Hanzehogeschool Groningen, 2015. 16 p.

  Research output: Book/ReportReportProfessional

  TY - BOOK

  T1 - Aan de slag met honors

  T2 - praktijklessen uit Europa

  AU - Wolfensberger, Marca

  AU - Hogenstijn, Maarten

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.

  AB - In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.

  KW - hoger onderwijs

  KW - honoursprogramma's

  M3 - Report

  BT - Aan de slag met honors

  PB - Hanzehogeschool Groningen

  ER -