Aan de slag met honors: praktijklessen uit Europa

Research output: Book/ReportReportProfessional

20 Downloads (Pure)

Abstract

In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages16
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@book{cba35e04b9634f9b8760fb99606ca9d6,
title = "Aan de slag met honors: praktijklessen uit Europa",
abstract = "In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.",
keywords = "hoger onderwijs, honoursprogramma's",
author = "Marca Wolfensberger and Maarten Hogenstijn",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Aan de slag met honors : praktijklessen uit Europa. / Wolfensberger, Marca; Hogenstijn, Maarten.

Hanzehogeschool Groningen, 2015. 16 p.

Research output: Book/ReportReportProfessional

TY - BOOK

T1 - Aan de slag met honors

T2 - praktijklessen uit Europa

AU - Wolfensberger, Marca

AU - Hogenstijn, Maarten

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.

AB - In de brochure ‘Aan de slag met honors’ worden onderzoeksresultaten van het onderzoeksproject Honors in Europe hertaald naar tips voor succesvol en inspirerend honorsonderwijs. De brochure is grotendeels gebaseerd op het boek Talent Development in European Higher Education – Honors programs in the Benelux, Nordic and German-speaking countries van Marca Wolfensberger van het Lectoraat Excellentie in Hoger Onderwijs en Samenleving van de Hanzehogeschool Groningen.

KW - hoger onderwijs

KW - honoursprogramma's

M3 - Report

BT - Aan de slag met honors

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -