2019 12 20 TESE116296 Solar Miles Eindrapport.docx: Herziende eindrapportage Solar Miles

Research output: Other contributionPopular

Abstract

T.b.v. RVO is een samenvatting geschreven van het onderzoeksproject Solar Miles. Dit project betreft deelauto’s die worden opgeladen met zonne-energie. Het doel is een innovatief serviceconcept te ontwikkelen dat gebruikers van deelauto’s motiveert zodanig gebruik te maken van deze auto’s dat inzet van beschikbare zonne-energie en buffering met elektrische auto´s wordt geoptimaliseerd. Het serviceconcept wordt in nauwe samenwerking met gebruikers ontwikkeld.
Original languageDutch
Media of outputDocument
PublisherRijksdienst voor Ondernemerschap
Number of pages25
Publication statusPublished - 24 Jan 2020

Keywords

  • sustainability
  • mobility
  • electric share transport

Cite this