10de Hanze Inkoopseminar: back to the future; praktijkopdrachten

Gert Walhof, Marius van der Woude, Miranda Zantingh (Editor)

Research output: Book/ReportBookProfessional

153 Downloads (Pure)

Abstract

Boekje met de resultaten van al de mooie praktijkopdrachten, die de studenten van de minor inkoopmanagement bij bedrijven en instellingen uitvoerden, met als doel die te delen met het werkveld.
Naar aanleiding van het 10de Hanze Inkoopseminar.
Original languageDutch
PublisherHanzehogeschool Groningen
Number of pages39
Publication statusPublished - 2015

Cite this

Walhof, G., van der Woude, M., & Zantingh, M. (Ed.) (2015). 10de Hanze Inkoopseminar: back to the future; praktijkopdrachten. Hanzehogeschool Groningen.
Walhof, Gert ; van der Woude, Marius ; Zantingh, Miranda (Editor). / 10de Hanze Inkoopseminar : back to the future; praktijkopdrachten. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 39 p.
@book{05471d1fe6b7400d87785333ad5fb96a,
title = "10de Hanze Inkoopseminar: back to the future; praktijkopdrachten",
abstract = "Boekje met de resultaten van al de mooie praktijkopdrachten, die de studenten van de minor inkoopmanagement bij bedrijven en instellingen uitvoerden, met als doel die te delen met het werkveld.Naar aanleiding van het 10de Hanze Inkoopseminar.",
keywords = "inkoopbeleid, onderzoek, mkb",
author = "Gert Walhof and {van der Woude}, Marius",
editor = "Miranda Zantingh",
year = "2015",
language = "Dutch",
publisher = "Hanzehogeschool Groningen",

}

Walhof, G, van der Woude, M & Zantingh, M (ed.) 2015, 10de Hanze Inkoopseminar: back to the future; praktijkopdrachten. Hanzehogeschool Groningen.

10de Hanze Inkoopseminar : back to the future; praktijkopdrachten. / Walhof, Gert; van der Woude, Marius; Zantingh, Miranda (Editor).

Hanzehogeschool Groningen, 2015. 39 p.

Research output: Book/ReportBookProfessional

TY - BOOK

T1 - 10de Hanze Inkoopseminar

T2 - back to the future; praktijkopdrachten

AU - Walhof, Gert

AU - van der Woude, Marius

A2 - Zantingh, Miranda

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Boekje met de resultaten van al de mooie praktijkopdrachten, die de studenten van de minor inkoopmanagement bij bedrijven en instellingen uitvoerden, met als doel die te delen met het werkveld.Naar aanleiding van het 10de Hanze Inkoopseminar.

AB - Boekje met de resultaten van al de mooie praktijkopdrachten, die de studenten van de minor inkoopmanagement bij bedrijven en instellingen uitvoerden, met als doel die te delen met het werkveld.Naar aanleiding van het 10de Hanze Inkoopseminar.

KW - inkoopbeleid

KW - onderzoek

KW - mkb

M3 - Book

BT - 10de Hanze Inkoopseminar

PB - Hanzehogeschool Groningen

ER -

Walhof G, van der Woude M, Zantingh M, (ed.). 10de Hanze Inkoopseminar: back to the future; praktijkopdrachten. Hanzehogeschool Groningen, 2015. 39 p.