“100 euro per ton is de optimale CO2-belasting”

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

Abstract

Nederland kent een complex stelsel van belastingen op verschillende vormen van energie. Verschillende gebruikers betalen verschillende tarieven; grootverbruikers veel minder dan kleintjes. Dat voelt niet goed. En dus vindt bijna iedereen dat er in plaats daarvan een generieke CO2-belasting moet komen, die niet afhangt van de vorm of de hoeveelheid energie, of het type energiegebruiker.
Original languageDutch
Publication statusPublished - 9 Nov 2015

Cite this

@misc{b638d02e701b44cfb0d1eded26dc583e,
title = "“100 euro per ton is de optimale CO2-belasting”",
abstract = "Nederland kent een complex stelsel van belastingen op verschillende vormen van energie. Verschillende gebruikers betalen verschillende tarieven; grootverbruikers veel minder dan kleintjes. Dat voelt niet goed. En dus vindt bijna iedereen dat er in plaats daarvan een generieke CO2-belasting moet komen, die niet afhangt van de vorm of de hoeveelheid energie, of het type energiegebruiker.",
keywords = "co2-uitstoot, belastingen",
author = "Martien Visser",
year = "2015",
month = "11",
day = "9",
language = "Dutch",

}

“100 euro per ton is de optimale CO2-belasting”. Visser, Martien (Author). 2015.

Research output: Non-textual formWeb publication/siteOther research output

TY - ADVS

T1 - “100 euro per ton is de optimale CO2-belasting”

AU - Visser, Martien

PY - 2015/11/9

Y1 - 2015/11/9

N2 - Nederland kent een complex stelsel van belastingen op verschillende vormen van energie. Verschillende gebruikers betalen verschillende tarieven; grootverbruikers veel minder dan kleintjes. Dat voelt niet goed. En dus vindt bijna iedereen dat er in plaats daarvan een generieke CO2-belasting moet komen, die niet afhangt van de vorm of de hoeveelheid energie, of het type energiegebruiker.

AB - Nederland kent een complex stelsel van belastingen op verschillende vormen van energie. Verschillende gebruikers betalen verschillende tarieven; grootverbruikers veel minder dan kleintjes. Dat voelt niet goed. En dus vindt bijna iedereen dat er in plaats daarvan een generieke CO2-belasting moet komen, die niet afhangt van de vorm of de hoeveelheid energie, of het type energiegebruiker.

KW - co2-uitstoot

KW - belastingen

M3 - Web publication/site

ER -