TransFuture Festival

Press/Media: Public Engagement Activities

Description

Radio-interview op OOG Radio m.b.t. het TransFuture Festival.

Op donderdag 22 en vrijdag 23 juni a.s. wordt op EnTranCe, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en Energy Academy Europe voor de derde keer het TransFuture Festival gehouden. Een festival voor professionals, ondernemers, bedrijven, overheden en belangstellenden rondom nieuwe energie en innovatie. We organiseren het TransFuture Festival samen met partners die zorgdragen voor het inhoudelijke programma en samen met ons het festival vormgeven.

Het TransFuture Festival draagt op donderdag 22 juni het karakter van een business to business event, waarbij kennis delen, netwerken en bijpraten in een goeie festival-sfeer centraal staat.

Op vrijdag 23 juni vindt als in het kader van het festival de finale plaats van de Energy Challenges. Daarin zijn jongeren van basis- en voortgezet onderwijs uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school en in hun omgeving. De beste ideeën worden gepresenteerd en de winnende campagnes bekendgemaakt.

 

Period21 Jun 2017

Media coverage

1

Media coverage

 • TitleTransFuture Festival
  Degree of recognitionLocal
  Media name/outletOOG Radio
  Media typeRadio
  Duration/Length/Size5 minuten
  Country/TerritoryNetherlands
  Date21/06/17
  PersonsJan-jaap Aué