Hogescholen organiseren internationale city scan voor klimaatadaptatie

Press/Media: Expert Comment

Description

Deze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.

Period19 Sept 2017

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleHogescholen organiseren internationale city scan voor klim
  Degree of recognitionNational
  Media name/outletNationale onderwijsgids
  Media typeWeb
  Country/TerritoryNetherlands
  Date19/09/17
  DescriptionDeze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.
  Producer/AuthorRedactie Nationale Onderwijsgids
  URLhttps://www.nationaleonderwijsgids.nl/hbo/nieuws/40626-hogescholen-organiseren-internationale-city-scan-voor-klimaatadaptatie.html
  PersonsFloris Boogaard

Keywords

 • climate change
 • rotterdam
 • air quality