Hogescholen organiseren internationale city scan voor klimaatadaptatie

  Press/Media: Expert Comment

  Description

  Deze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.

  Period19 Sept 2017

  Media contributions

  1

  Media contributions

  • TitleHogescholen organiseren internationale city scan voor klim
   Degree of recognitionNational
   Media name/outletNationale onderwijsgids
   Media typeWeb
   Country/TerritoryNetherlands
   Date19/09/17
   DescriptionDeze week vindt de City Climate Scan Challenge Rotterdam plaats, georganiseerd door Hanzehogeschool Groningen en Hogeschool Rotterdam in samenwerking met universiteiten uit Gdansk. Internationale studenten gaan samen met onderzoekers en het bedrijfsleven de luchtkwaliteit, hittestress en overstromingsgevaar meten in Rotterdam. De gegevens worden gebruikt voor internationale projecten en worden op 22 september gepresenteerd aan prominenten van de stad Rotterdam. Dit meldt Hanzehogeschool.
   Producer/AuthorRedactie Nationale Onderwijsgids
   URLhttps://www.nationaleonderwijsgids.nl/hbo/nieuws/40626-hogescholen-organiseren-internationale-city-scan-voor-klimaatadaptatie.html
   PersonsFloris Boogaard

  Keywords

  • climate change
  • rotterdam
  • air quality